23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultrafilter Air-heating system - Let at betjene

En ny og forbedret løsning, der forbedrer åndedrætsluften og kan justeres, så den passer til den enkelte bruger.

Udløber
3. juni 2024

Når den omgivende luft er forurenet, kan det være nødvendigt at anvende komprimeret luft og maske for at udføre forskellige opgavetyper. I sådanne tilfælde kan det ofte være et problem, hvis luften ikke er opvarmet - eller hvis luftens temperatur er ustabil.

Her kan svingende eller lave temperaturer medvirke til forkølelse eller ubehag hos brugeren.

UF Air-heating system løser dette problem – og sikrer samtidig med sin valgfrie, indstillelige og stabile temperatur – en øget komfort og et mere sikkert arbejdsmiljø hos brugeren.

Luften der passerer gennem systemet, er kun i kontakt med en opvarmet aluminiumsblok og dermed er der ingen mulighed for skadelig påvirkning af den gennemstrømmende luft, der efter korrekt temperering, er mindst ligeså ren ved udløb, som den er ved indløb gennem systemet.

Lufttemperaturen kan indstilles så den passer til den enkelte person. Den temperatur der passer til den ene medarbejder, passer måske ikke den anden medarbejder. Derfor er det vigtigt, at temperaturen let kan justeres til det ønskede niveau. Dette gøres på styreboksen og er en ganske simpel manøvre.

UF AIR-heating system, har et meget lavt energiforbrug og sikrer brugeren et behageligt arbejdsklima. Arbejdsopgaverne kan tælle – men er ikke begrænset af – sandblæsning, malerarbejde og svejsearbejde.

Du finder UF Air-heating system her – eller du kan downloade datasheet her på siden.

Har du spørgsmål om UF Air-heater, så kontakt os på tlf. +45 82 30 30 20 eller info@ultra-filter.com

Ultrafilter Skandinavien ApS
Sunekær 1
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32931472
P nummer: 1016042680

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031