23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan implementeres en pick-and-place robotarm!

Ønsker du at reducere fejl og øge produktionshastigheden? Ønsker du at frigive medarbejdere til at skabe merværdi andre steder i virksomheden? Ønsker du en mere automatiseret produktion og øget effektivitet? Så skal du overveje at integrere en pick-and-place cobot i din produktionslinje.

En pick-and-place-robotarm kan revolutionere effektiviteten og produktiviteten i enhver produktionsproces, men det er vigtigt, at den implementeres på den rigtige måde.

 

Opnå en effektiv, hurtig og præcis produktion

Kollaborative robotter sikrer en hurtig, stabil og sikker udførsel af forskellige typer produktionsopgaver, som ofte kan være yderst repetitive, f.eks. pick-and-place. Derfor vil det være mere effektivt både ift. tid og omkostninger at delegere denne opgave til en cobot.  

Pick-and-place-cobots i industrien
Pick-and-place er en relativt simpel opgave, og kollaborative robotter kan i de fleste tilfælde håndtere denne repetitive opgave. Inden for følgende områder giver det god mening at implementere en pick-and-place-cobot:

  • Fødevareforarbejdningsindustrien
  • Elektronikindustrien
  • Medico- og lægemiddelindustrien
  • Detailhandel
  • Bilindustrien

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en cobot?

Et af de første trin ifm. valg af cobot er at overveje dens rækkevidde og belastningskapacitet for at sikre, at den passer til det specifikke produktionsmiljø. Dette gælder for alle applikationer - ikke kun pick-and-place. Det er også vigtigt at tage hensyn til dens hastighed og præcision for at sikre, at den kan håndtere de krav, der stilles til produktionen. Når en cobot skal implementeres, er det vigtigt at vælge det rette robottilbehør og end-of-arm-tools fra start. 

Følgende faktorer skal overvejes ifm. valg af cobot:

  1. Antal akser
  2. Rækkevidde
  3. Gentagelsesnøjagtighed
  4. Hastighed
  5. Vision

Læs  hele artiklen og se videoer på vores hjemmeside: https://dia-tech.dk/nyheder1/12-saadan-implementeres-en-pick-and-place-robotarm/

 

Følg Dia-Tech på YouTube

Abonnerer du på vores YouTube-kanal, får du automatisk de seneste videoer om kollaborative robotter og doseringsløsninger. Du vil også kunne opleve videoer fra vores in-house-testcenter, produktnyheder og løsninger, vi udfører hos vores kunder.

Følg Dia-Tech på LinkedIn

På vores LinkedIn-profil kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder, kundecases m.m.

DIA-TECH
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Kontaktperson

MP
Michael Petersen

Send til en kollega

0.047