23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Conveyor med high speed turner fra NIKODAN

Spændende nyhed fra Nikodan Process Equipment A/S om conveyor, der blandt er velegnet til hurtig transport af fx konfektureprodukter.

Ny conveyor med hurtig drejefunktion fra NIKODAN.

Vi har hermed fornøjelsen af at vise en video af en conveyor, vi for nylig har produceret. Denne conveyor er en high speed turner til håndtering af konfektureprodukter. Formålet er at sikre en blid drejning af produktet og sikre en ensartet levering af produkter til pakning. Mere specifikt består conveyoranlægget af to indløbsbånd, som starter drejningen af produktet. Herefter føres produktet videre til en inlinerproces med sidebånd.

Turner-, også kaldt drejefunktionen, på denne conveyor fungerer således, at konfektureprodukterne bliver vendt, under båndets fremløb, således at produktet vendes fra langsideførende til kortsideførende. Produkterne er herefter klar til at blive indpakket enkeltvis, eksempelvis i folie. Hvis den rette placering af produktet ikke bliver opnået, så vil produktet blive afvist, og blæst af båndet, via pneumatisk udsortering.

Anlægget er dimensioneret til at håndtere 1000 produkter per minut, hvilket er attraktivt for moderne konfekturefabrikker og andre producenter. Anlægget er desuden konstrueret med egenskaber, der gør vedligeholdelse og rengøring af anlægget nem og overskuelig. Kontakt os venligst for yderligere info:
+45 39 30 43 16 og e-mail: salg@nikodan.dk.

Yderligere nyheder fra NIKODAN kan læses her:
https://nikodan.eu/da/nyheder/

Nikodan Process Equipment A/S
Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13473803
P nummer: 1003536071

Kontaktperson

RA
Ranj Azad
Salgsdirektør
+45 39304316 ra@nikodan.dk

Send til en kollega

0.031