23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S - Sorø

Velkommen til Thomas Egholm Andersen som teknisk projektleder i vores afdeling i Sorø. Thomas er uddannet maskiningeniør indenfor energi- og procesteknologi og har flere års erfaring indenfor rensning af røggas og dimensionering af forbrændingsanlæg til biomasse.

Thomas E. Andersen har mange års erfaring indenfor en bred palette af virksomheder.  Senest fra en stilling som projektmanager hos Bladt Industries, hvor han var ansvarlig for platforme til samling af strøm fra offshore-vindmøller, som herefter sender stømmen videre onshore.   

I 2018 til 2020 var Thomas ansat som teknisk indkøber hos Simatek med ansvar for forhandling af kontrakter, tidsplanlægning samt budgetopfølgning.

Fra 2012 til 2017 arbejdede han som projektleder hos Aalborg Energie Technik med ansvar for indkøb af kanaler, ophæng, kompensatorer, spjæld, røggasrensning samt blæsere og skorsten til kedelanlæg, der anvender biomasse som brændsel.

I 2011 til 2012  var Thomas ansat som projektleder i udviklingsafdelingen hos Airmaster A/S med opbygning af testcenter, dimensionering af blæsere og køle-/varmeflader samt budgettering. 

Endelig har Thomas i flere år arbejdet som udviklingsingeniør hos Aalborg Industries, hvor hans arbejdsopgaver hovedsaligt bestod i at sikre samarbejdet mellem underleverandører og udarbejde løsninger indenfor design af kedler og trykforstøvningsbrændere.

Speciale i:

  • Projektering, og projektledelse
  • Teknisk indkøb.
  • Kompensatorer.
  • Ventilationsanlæg.
  • Rørdesign
  • Brændere til skibsindustri 
  • Luftfiltre

Thomas E. Andersen vil bl.a. styrke Process Engineering kompetencer inden for optimering, projektering samt installering af procesudstyr.

Vi byder Thomas velkommen til One Team

Process Engineering A/S

LinkedIn

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

DRK
Ditte Rud Krogh
Marketingassistent
+45 26795554 drk@proeng.dk

Send til en kollega

0.062