23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialbygget 10 fods kran container fra DC-Supply A/S

Den lille specialcontainer er udstyret med 8-modulers JibFlex kran og beslag for spil, og kommer med både el-installation, gennemføringsrør til elkabel og ventilationsriste.

Specialbygget kran container fra eget værksted
Den lille kran container er bygget på vores eget værksted, og er baseret på en 10 fods ISO container, malet i RAL9005 sort. Her har vi monteret en galvaniseret ståldør i den ene side (selvfølgelig inkl. låsecylinder), ligesom containeren er forsynet med ventilationsriste i begge sider. På denne måde sikres konstant udskiftning af luft inde i kran containeren, også når den er lukket og låst.

Specialcontaineren er udstyret med en JibFlex kran med otte moduler samt beslag for spil. Netop denne kran type tilbyder en meget høj grad af fleksibilitet i arbejdet, og den er ideel til komplicerede løfteoperationer, da den både kan bevæge sig rundt om hjørner og forhindringer, såvel som operere i alle retninger. 

Kran containeren har stålbund med kant, så gulvet fungerer som spildbakke. Det sikrer, at evt. lækage i forbindelse med arbejdet ikke spildes ud på det omkringliggende areal og gør skader på enten miljø eller materiel.

Din erfarne specialcontainer partner
Hos  DC-Supply A/S - Danish Container Supply er vi klar til at hjælpe dig med en specialbygget container løsning - uanset om du har brug for en kran container til at hjælpe med tunge løft, eller andre container baserede løsninger til produktion og industri. 

Kontakt vores salgsteam på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk og lad os tage en dialog om mulighederne med netop dit projekt!

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

DSO

Send til en kollega

0.047