23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kommer dine medarbejdere rigtigt igennem jeres hygiejnesluse? 

Hos NTF-Aalborg tilbyder vi uforpligtende indretningsforslag på plantegning i 2D til indretning af hygiejnesluser, omklædningsfaciliteter og personalerum - komplet indretning i rustfri stål med NTF Hygiejneprogram.

Er du sikker på, at dine medarbejdere kommer rigtigt igennem jeres hygiejnesluse? 

Det er vigtigt at skabe et intuitivt flow igennem en hygiejnesluse. Hvis hygiejnestandarden for en hel produktion falder på grund af en dårligt indrettet hygiejnesluse, kan det have store økonomiske konsekvenser for virksomheden. 

NTF's rustfri hygiejneprogram kombinerer design og funktion med ophængsløsninger til diverse beklædning, fx handsker, sko og støvler, både med og uden elektrisk tørrefunktion. Derudver tilbyder vi også håndvaske, sæbe- og håndesinfektionsautomater samt såle- og støvlevaskere med drejekryds, som sikrer, at alle trin bliver udført inden medarbejderen kan komme igennem slusen. 

Vi har igennem 25 år leveret skræddersyede løsninger til nogle af de største fødevareproducenter i Danmark. Kontakt NTF-Aalborg i dag for sparring og hjælp til indretning af jeres hygiejnesluse. 

Læs mere om vores hygiejneprogram her. 

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.047