23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MPC Bouy Komplet algebekæmpelsessystem

MPC-Buoy styrer algevækst i store søer og reservoirer, med hjælp fra LG Sonics interaktive ultralydsteknologi med integreret vandkvalitetsovervågning.

MPC Bouy Komplet algebekæmpelsessystem

Ved en kombination af høje temperaturer, stillestående vand og overbelastning af næringsstoffer, kan det resultere i en overdreven algevækst. Dette medfører en nedbrydning af ilt i vandet og frigivelse af toksiner samt smag/lugtproblemer.

Til dette problem er LG Sonics MPC-Buoy en perfekt løsning. Enheden kan kontrollere alger i en rækkevidde på helt op til 500 meter. Næsten vedligeholdelsesfrit og uden det gør nogen skade på miljøet.

Metoden er sikker for mennesker, fisk, vandplanter, dyr og insekter. Ved brug af MPC-Buoy vil den naturlige balance mellem disse former for liv blive genoprettet og fremover give et stabilt miljø. Ved søer, hvor der ikke er mulighed for at få strøm, kan man strømforsyne enhederne med et solcellesystem.

1. Aflæsning af vandkvalitet
MPC-Buoy giver et komplet overblik over vandkvaliteten ved at indsamle følgende parametre hvert 10. minut: Klorofyl (grønalger), Phycocyanin (blågrønalger), pH-værdi, uklarhed, iltniveau og temperatur.

2. Forudsigelse af algevækst
Det indsamlede data leveres i realtid via radio, GPRS, eller 3G/4G til en webbaseret software. Den webbaserede software giver i realtid en indsigt i vandkvaliteten.
Baseret på LG Sonics udviklede algoritme, justeres ultralydsbehandlingsplanen efter vandets nuværende forhold og forudsigelserne af algevæksten de næste par dage forude.

3. Kontrollering af algervækst
På baggrund af den indsamlede information, bliver ultralyds sendere aktiveret og/eller optimeret.

MPC-Buoy henvender sig for eksempel til applikationer såsom:

Svømmebassiner
Kunstvandingsanlæg
Fiskeopdrætstanke
Spildevandsanlæg
Køletårne
Damme
Søer

Læs mere HER

LØWENER Industri ApS
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43533584
P nummer: 1028602568

Kontaktperson

LN
Lars Nissen-Petersen
Support
+45 43200418 lnp@loewener.dk

Send til en kollega

0.031