23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis billetter til LIGNA

Fra den 15. til 19. maj kan du møde BarkerBille på LIGNA i Hannover.

Om tre ugers tid løber verdens største træbearbejdningsmesse, LIGNA, over stablen. Der mødes virksomheder og kunder fra hele verdenden i Hannover i Tyskland.

I mere end 50 år har vi hos BarkerBille leveret ventilatorer til træindustrien, herunder ventilatorer designet til eksplosive atmosfærer (ATEX), og derved opnået værdifuld viden og ekspertise inden for dette område. Vi ser derfor frem til at udstille på messen, hvor du kan møde os på vores stand nr. E69 i hal 12. Her udstiller vi sammen med vores søsterselskab, Moldow A/S.

På messen vil vores salgsingeniører stå klar til at introducere dig til vores produktsortiment og fordelene ved vores ventilatorer, herunder vores unikke ventilatordimensionerings- og konfigurationssoftware, FanDim, og vores 3D-program til automatisk genererede 3D-modeller af kundetilpassede ventilatorer.

Som udstiller har vi mulighed for at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere gratis indgangsbilletter til messen. Hvis du gerne vil have en billet , kan du registrere dig via vores link: https://www.ligna.de/en/application/registration/direct-entry-tickets-passes?code=YnPGD

Vi glæder os til at se dig på LIGNA!

BarkerBille A/S
Borupvang 1A
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27249698
P nummer: 1009980241

Kontaktperson

Søren Olesen
General Manager
+45 40284486 sol@barkerbille.com

Send til en kollega

0.047