23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBO Instruments ApS bliver til HBO Solutions ApS

Vi er stolte af at kunne annoncere et nyt kapitel i vores historie. Vi har ændret navn til HBO Solutions ApS for at understrege vores forstærkede fokus på at skabe innovative løsninger, som Rådgivende Ingeniører inden for El-installationer og Bygningsautomatik.

Vi er stolte af at kunne annoncere et nyt kapitel i vores historie.
Vi har ændret navn til HBO Solutions ApS for at understrege vores forstærkede fokus på at skabe innovative løsninger, som Rådgivende Ingeniører inden for El-installationer og Bygningsautomatik.


Vi beholder det velkendte HBO - af respekt for grundlæggerne af virksomheden.
Med det nye navn ønsker vi at vise vores nuværende og kommende kunder større værdi og engagement i at udvikle og levere innovative løsninger, der lever op til de stadig stigende krav inden for tekniske installationer i byggebranchen.
Ved at ændre vores navn til HBO Solutions ApS ønsker vi at vise vores kunder, at vi sammen kan finde de rigtige løsninger, i en tid hvor sammenspillet mellem energiforbrug, økonomi og klima er nøglen til et succesfuldt byggeri, med installationer der kan driftes på den mest hensigtsmæssige måde.


Vi vil fortsat sælge og producere vores velkendte kvalitetsinstrumenter under navnet HBO Instruments, men vi vil fremadrettet have fokus på rådgivning inden for tekniske installationer.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med eksisterende kunder og samarbejdspartnere.
Vi er klar til at levere innovative løsninger, der støtter en branche i rivende udvikling og ser frem til nye spændende projekter under navnet HBO Solutions ApS


Fremadrettet vil vi benytte os af følgende E-mail:
Hovedmail: info@hbosolutions.dk
Emil Hyldal Direkte: emil@hbosolutions.dk
Khavaquiah Rasmusen Direkte: Khava@hbosolutions.dk

Med venlig hilsen ledelsen i HBO Solutions ApS

HBO Solutions ApS
Ågade 94 kld.
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83321113
P nummer: 1002668216

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047