23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dén slags truckværn skal du vælge for at beskytte dit gulv

Sådan undgår du, at en hård opbremsning koster skader på dit gulv og køretøj

Truckværn sparer dig og dit udstyr for de værste skader, når du kommer lidt for tæt på en maskine eller andet beskyttet udstyr. Men én type truckværn kan absorbere energien fra sammenstødet, så din opbremsning ikke går i stødet på dit gulv og skaber unødvendig slid. Det er de hybride truckværn, og de giver dig de her fordele:

 

Dét kan de hybride truckværn

Når du skal beskytte dine maskiner, reoler eller afskærme trafikområder, er du godt dækket ind med hybride truckværn. For de består af en kombination af solide stålstolper og elastiske plast-elementer. Stolperne holder dine truckværn solidt plantet i gulvet, mens plast-elementerne absorberer stødet, hvis du rammer ind i dem. Det betyder, at de giver sig, så din opbremsning bliver blødere. Det skåner både dit gulv, køretøj – og ikke mindst pengepung, da du slipper for at smide mønter efter reparationer.

 

Hvad kan du beskytte med hybride truckværn? 

Du kan vælge mellem to forskellige hybride truckværn. Skal du beskytte reoler, vægge eller trafikområder, er de modulopbyggede truckværn din løsning. De står i gulvhøjde, så de giver en ideel beskyttelse ved påkørsel. Og så kan du vælge at bruge dem i forlængelse af en væg/søjle eller for sig selv.

Har du derimod arbejdsområder, gangarealer, eller ind-/udgange, som du gerne vil beskytte, så vælg de højere hybride gelændere. 

 

Vil du spare reparationerne og sikre blide sammenstød, hvis uheldet er ude?

Så finder du de hybride truckværn i vores webshop. 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.031