23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sri Lanka: Investering i infrastruktur og energi

Erhvervsdelegation til Sri Lanka

Østaten oplever økonomisk vækst, og der investeres kraftigt i landets infrastruktur og vedvarende energi.
Med en forventet økonomisk vækst på syv procent i år og mere end en fordobling af købekraften over de sidste ti år er Sri Lanka et interessant marked. Regeringen har valgt at sætte fokus på vedvarende energi, fordi landet oplever omfattende og hyppige strømsvigt. Der er blandt andet planer om et 100 MW onshore-vindprojekt.
Samtidig satses der også på at give infrastrukturen et løft. Asian Development Bank investerer fortsat kraftigt i landets infrastruktur, herunder veje, havne og lufthavne. Regeringen udvikler desuden området omkring hovedstaden Colombo over de kommende 15 år for et beløb svarende til omkring 1,8 milliarder danske kroner. Derudover blev Sri Lanka tidligere i år optaget som medlem af Asian Infrastructure Investment Bank, hvilket også fremadrettet vil betyde flere investeringer i landets infrastruktur.

Den danske ambassade i New Delhi og DI planlægger en erhvervsdelegation til Sri Lanka 1.-4. november 2016. Hvis du er interesseret, så send gerne information om din virksomheds line of business, om I har aktiviteter i Sri Lanka, og hvad I ønsker at få ud af fremstødet.

 

HVIS DU VIL VIDE MERE
Den danske ambassade i New Dehli
Morten Ranieri-Svendsen
Tlf.: +91 11 4209 0735
E-mail: morsve@um.dk
Hotline: 33 92 05 00
eksportraadet@um.dk

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

TLBA
Troels Lykke Björgheim Abildgaard
troabi@um.dk

Send til en kollega

0.093