23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industri 4.0: Overvåg din drift med iConn

Få det fulde overblik ved tilkobling af cloudbaseret system til dit trykluftsystem og hold øje med din drift hvor som helst og når som helst!

IConn er et mindre modul, der tilsluttes din nuværende trykluftsystem. Det monitorerer driften af dit system og alle dets kritiske processer som eksempelvis olietemperatur og tryk.

For dig betyder det: 

  • Luftkvalitet som en service
  • Forøget oppetid
  • Reducerede risici
  • Øget produktivitet
  • Øget effektivitet
  • Sikring af produktion
  • Forøgelse af produktets levetid/drifttimer

Bestil iConn smart flow management system her

 

Fordele med iConn systemet:
1. Få overblik over driften

iConn giver dig et browserbaseret system, der tilbyder dig det kølige overblik over driften af dit trykluftsystem. I kraft af at der er tale om et browserbaseret system kan det sættes op, så du selv på farten kan holde øje med performancen af dit trykluftsystem.

Den holder øje med kritiske processer, som fx olietemperatur og tryk, i alle døgnets timer.

2. iConn forudser reparation før driftstop!
iConn hjælper med at planlægge og optimere vedligeholdelse af dit trykluftsystem. Ved at registrere og analysere data fra dit anlæg kan iConn give forslag til, hvornår der er behov for vedligeholdelse, give dig besked om fejlmeddelelser og reducere behovet for unødvendige reparationer.

Du bliver informeret om begyndende svigt af komponenter, hvilket kan gøre forskellen mellem et mindre fald i performance og nedetid.

Er der eksempelvis en komponent der to måneder før service begynder at vise drop i performance, så vil Granzow kunne købe de relevante materialer hjem og udføre service i tide, før uheldet er ude.

3. Mere produktivitet og effektivitet
iConn giver Granzow besked om præcis hvilket problem dit trykluftanlæg har. Derved får vores serviceteknikere lynhurtigt et overblik over, hvilke komponenter der skal repareres og de får de rette reservedele med sig under første teknikerbesøg.

Det gør at du hurtigere er oppe i drift igen. 

4. Optimeret energieffektivitet
Ved at overvåge trykniveauer, temperatur og andre parametre i realtid kan iConn hjælpe med at identificere ineffektiviteter i dit trykluftsystem og give forslag til, hvordan du kan optimere energiforbruget og reducere driftsomkostningerne.

5. Tilpasset rapportering
iConn genererer rapporter og analyser af dit trykluftsystem, der kan tilpasses dine specifikke behov. Dette gør det nemmere at forstå, hvordan dit system fungerer, og hvordan du kan optimere det til dine behov.

 

Har du spørgsmål om iConn?
Tag en snak med Niels vores distriktchef!

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047