23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED! IQJET Plug & Print, Leibinger introducerer banebrydende innovation

En verdensnyhed: Plug & Print kodning og mærkningssystem – bare tænd for det, og start udskrivningen.

Tuttlingen (Tyskland)  / 4. maj 2023 – Leibinger, den globale innovationsleder inden for kodnings- og mærkningssystemer, introducerede verdens første intelligente kodnings- og mærkningssystem – IQJET – den 3. maj i Düsseldorf, dagen før åbningen af ​​Interpack. IQJET er ideel til direkte kodning og mærkning af produkter og emballage. Det kan bruges i fødevare- og consumersektoren (FMCG) såvel som til applikationer i den industrielle sektor. Det lover "Plug & Print"-ydelse og som et resultat uovertruffen tilgængelighed med en konstant høj printkvalitet - uden behov for rengøring. IQJET kræver ingen planlagt vedligeholdelse i hele fem år og er designet til at give producenterne en forvandlet oplevelse, når de arbejder med Continuous Ink Jet (CIJ). Dens driftsomkostninger er så meget som 30 % lavere end konventionelle systemer, og den udmærker sig også på det stadig vigtigere område bæredygtighed.

"Med IQJET kan vi nu give vores kunder endnu mere selvtillid - og sindsro - på, at alt fungerer, som det skal 24/7, når de mærker produkter. Fra det øjeblik, produktionen begynder: Med IQJET kører den altid problemfrit og uden forsinkelser. Du skal bare tilslutte den og begynde at udskrive – med absolut pålidelighed. Plug & Print, som vi siger. IQJET er så meget mere end blot en CIJ-printer. Vores kunder behøver bogstaveligt talt ikke længere at bekymre sig om noget, når de koder og mærker deres produkter. Og det er en fantastisk følelse,” forklarer Christina Leibinger, administrerende direktør i Leibinger.

Simpel integration
Den nye IQJET er udstyret med fire banebrydende hjælpesystemer. En af dem er SMART.OS-operativsystemet med dets store 10” touch-display. Talrige grænseflader, herunder OPC UA og en integreret PLC, sikrer nem integration i produktionslinjen. Betjeningen er intuitiv og kan beherskes af alle – uden at det kræver nogen forudgående viden.
 
Høj tilgængelighed
IQPRINT-teknologien sikrer 100 % pålidelig udskrivningsydelse med ensartet udskriftskvalitet. Når det ikke er i brug, er hele blækkredsløbet, inklusive printdysen, forseglet lufttæt, og blækket fortsætter med at cirkulere. Takket være IQPRINT er regelmæssig vedligeholdelse og printhovedrensningsrutiner helt elimineret – og det øger den produktive tid markant.
 
Det laveste forbrug
SMART.EFFICIENCY assistancesystemet sikrer autonomt, at
IQJET’S driftsomkostninger holdes på et minimum – også med hensyn til ressourcer og miljø. Et par eksempler: IQJET kan prale af det laveste forbrug på markedet, ~ 2,7 cc/h for MEK-blæk. Dens exceptionelle pålidelighed forhindrer unødvendigt spild og produktionsstop. Blækpatroner tømmes ned til sidste dråbe og kræver ikke separat bortskaffelse, som det ofte er tilfældet med konventionelle CIJ-systemer.
 
Fem år uden vedligeholdelse
Takket være den intelligente SMART.CARE-funktion er vedligeholdelse stort set elimineret. IQJET’S enestående kvalitet og pålidelighed er baseret på brugen af ​​holdbare komponenter, hvoraf de fleste er fremstillet på Leibingers fabrik i Tyskland og underlagt strenge kvalitetskontroller. Systemets unikke design kræver ikke en kontinuerligt kørende fødepumpe, hvilket minimerer slitage. Som følge heraf er vedligeholdelse normalt først påkrævet efter fem år.
“Leibinger er en familiedrevet virksomhed og forpligtet sig til made in Germany kvalitet. Vores specialiserede ekspertise og maksimale vertikale integration gør os i stand til at tilbyde vores kunder merværdi i form af højere produktivitet og systempålidelighed. IQJET synliggør vores omfattende ekspertise, der sigter mod at give vores kunder en bekymringsfri, omkostningseffektiv, bæredygtig løsning,” afslutter Leibinger.
 

Kontakt INTEC A/S - din Leibinger Partner i Danmark. 

Intec A/S / Weimar Nicolaisen A/S
Essen 23
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89847311
P nummer: 1002827836

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047