23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Espersen roser TekniClean for professionel opstart af samarbejdet

1. juni 2016 startede TekniClean op som Espersens rengøringsleverandør i virksomhedens produktion i Fredericia. Opstarten er forløbet professionelt og helt efter aftale.

- TekniClean er en kundeorienteret virksomhed, hvor kvalitet og en professionel tilgang til opgaverne skinner positivt igennem. Under implementering af den nye kontrakt har de været massivt til stede, og de har sørget for at alle dele af projektimplementeringsplanen blev fulgt. Alle medarbejdere i TekniClean er opdaterede i henhold Espersens kvalitetskrav og forventninger. De har fulgt alle opgaver til dørs og overgangen er forløbet glat. Det har været en positiv oplevelse og en stor fornøjelse at starte et samarbejde op med TekniClean, fortæller Bo Jacobsen, ansvarlig for kontrakten i Espersen.

Espersen er førende på markedet inden for forarbejdet fisk. De har afdelinger i hele Europa og i Asien samt store kvalitetsbevidste kunder i både Europa og USA. Espersen er internationalt anerkendt som en virksomhed, hvor høj kvalitet, bæredygtig udvikling og fødevaresikkerhed ses som en naturlig del af hverdagen.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.031