23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilgængelighed og økonomisk gevinst: Derfor skal du investere i en privat ladestander

Der kører flere og flere elbiler på de danske veje, og måske er du også hoppet med på den elektriske vogn. Selvom der også skyder flere og flere offentligt tilgængelige ladestationer op, er der flere grunde til, at en privat ladestander er en god investering.

1. Den er altid ledig
Med en ladestander i carporten slipper du for unødige omveje og irriterende ventetid ved offentlige ladestationer. I stedet kan du sætte bilen til opladning, så snart du lander derhjemme efter en lang arbejdsdag, og så er bilen klar til at køre igen, så snart du også er det.

2. Komforten er i top
Mange ladestandere har intelligente funktioner, som sikrer din komfort. Fx kan opladningen indstilles til at gå i gang, når strømmen er billigst. Du kan også sætte bilen til at varme op, mens den stadig sidder i opladeren, så du kan køre længst muligt på et fuldt opladt batteri.

3. En økonomisk gevinst 
Der er mange løbende udgifter og gebyrer forbundet med at leje en ladestander eller have abonnement til en offentlig ladestander. Dem slipper du for, når du ejer ladestanderen selv. Der er også penge at spare med en privat ladestander, fordi du kan oplade, når strømmen er billigst.

4. Udlån den til andre elbilejere
Ved hjælp af en app kan din ladestander blive tilgængelig for andre elbilejere – men kun hvis du ønsker det! Du kan fx gøre din ladestander tilgængelig, når du ikke selv er hjemme, og du bestemmer, hvad det skal koste at lade hos dig. Ellers sørger softwaren for, at din ladestander er aflåst, så fremmede ikke kan benytte den på din regning.

5. Få det mest attraktive sommerhus 
Er du sommerhusejer, kan det også være en god investering at sætte en ladestander op i der. Især hvis du lejer huset ud, da det vil være særligt attraktivt for lejere, der kommer i elbil. Ligger dit sommerhus i et afsides område, kan der også være penge at tjene på at gøre ladestanderen offentligt tilgængelig, når du ikke selv er i sommerhuset.

En ny e-bog fra VS Automatic indeholder alt det vigtigste, som du skal vide, inden du vælger ladestander til din private parkeringsplads.

Du bliver blandt andet klogere på:

  • Hvad du kan vælge ladestander efter
  • Hvordan ladestanderen monteres 
  • Hvordan du kan lade din bil op uden at overbelaste dit elnet 
  • Hvordan du sikrer, at uvedkommende ikke bruger din ladestander uden tilladelse

Find e-bogen her: Værd at vide om din private ladestander til elbil

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

DLN
Dorthea Lind Neuenschwander
dne@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047