23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farverige løsninger i formstøbt gummi

Gravlund Industrigummi leverer færdige gummiemner i alverdens farver til anvendelse til lands, vands og i luften.

Mange gummityper giver mulighed for indfarvning, men mest anvendt er silikone og EPDM-gummi. Sidstnævnte udmærker sig ved at være særdeles vind- og vejrresistent og desuden tåler de fleste kemikalier.

Emnerne på billedet stammer fra en kunde i marinebracnchen, der havde brug for gummiemner i høj kvalitet i farven, der passer til resten af deres udstyr. Med udgangspunkt i paletten af RAL-farver var det ingen sag at møde kundens behov.

Silikone er på samme vis et godt gummimateriale at indfarve, og det syntetiske gummimateriale giver en imponerende flot finish, hvorfor det er populært i designbranchen til blandt andet møbler og designobjekter.

Skal dit næste gummiemne have én af de mange RAL-farver? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.               
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.062