23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Elementer går i gang med projekt Køge Søbad

Give Elementer påbegynder nu et spændende nyt projekt, Køge Søbad, som er et ambitiøst strandhotel med 3 swimmingpools på taget, flot og indbydende arkitektur og en enestående beliggenhed. Vi leverer alle vægge, huldæk og søjler til byggeriet.

Senior Projektleder Jacob Hentze fra Give Elementer deler sin entusiasme for projektet:

– At deltage i et så unikt og elegant byggeri som dette er interessant. Selv om det på mange måder er lidt mere kompliceret end de fleste andre projekter, vi involverer os i, så er det ikke nødvendigvis vanskeligere for os som fagfolk at arbejde med end sædvanligt. Rådgivers 3D-visualiseringer af projektet viser et storslået og smukt strandhotel i naturskønne og lyse omgivelser.

– Byggeriet dækker et areal på 9.185 m2, fordelt på 3 etager, samt 552 m2 kælder. Der vil være 3 swimmingpools på taget, tilføjer Jacob Hentze og oplyser, at Give Elementer til projektet leverer ca. 8.500 m2 vægge og 300 løbende meter søjler, hvilket svarer til omkring 80 stk. 

Moderne fortolkning af det klassiske badehotel

Byggeriets arkitektur er det klassiske badehotel i en moderne og bæredygtig fortolkning, opført i enkle materialer med klare linjer og hvide facader. En mørk granitsokkel forbinder bygningen til strandengen, mens de lyse facader med blå markiser, de mørkegrønne vinduesrammer og skifertagene skaber en stemnings- og stilfuld ramme for gæster og besøgende.

Strandhotellet fremstår som en levende og åben bebyggelse, indbydende og med god sammenhæng både internt i bygningskomplekset og ud mod omgivelserne. Fra tagterrassen er der udsigt over havet, stranden og skoven.

Køge Søbad forventes at åbne som strandhotel i 2024/2025, med 150 værelser, spa- og wellnessfaciliteter og direkte adgang til havet. Byggeriet er iværksat af Artha og partnere, mens svenske ESS Group vil stå for driften af hotellet. Køge Kommune støtter desuden projektet, som kommer til at indgå i det nye, rekreative område ved Køge Marina.

Give Elementer leverer til dette projekt:

Ca. 8.500 m2 vægge.
300 løbende meter søjler, dvs. omkring 80 stk.

Visualisering: ARTHA

Give Elementer
Hjortsvangen 19
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11572707
P nummer: 1000258392

Send til en kollega

0.062