23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor vælge en oliefri kompressor?

Vi ved, at i mange industrier er luftrenhed afgørende. Selv den mindste dråbe olie kan forårsage produktfordærvelse eller beskadige produktionsudstyr. Derfor er det altid vigtigt at overveje din produktionsproces og slutprodukt, når du vælger en luftkompressor. Flere og flere virksomheder søger oliefri luftkompressorer som en velrenommeret kilde til at levere ren trykluft.

Udløber
14. november 2025

Oliefri kompressorer bruger forskellige teknologier, der omgår behovet for olie. I en oliesmurt kompressor bruges der olie i kompressionskammeret til at afkøle og forsegle luften. I en oliefri kompressor, uanset hvilken type teknologi der bruges, vil der aldrig blive brugt olie i kompressionskammeret. Dette eliminerer risikoen for kontaminering og sikrer 100 % luftrenhed!

Bortset fra en fuldstændig risikofri drift, er nogle af de vigtigste fordele ved at vælge en oliefri kompressor:

 1. Lave ejeromkostninger
  Spar på omkostningerne til olieudskiftninger samt udstyr, der bruges til at rense og adskille olie fra luft såsom olieudskillere, filtreringsudstyr og kondensatbehandling.

 2. Miljøvenligt
  Oliefri kompressorer er mere i overensstemmelse med internationale miljøregler end smurte systemer, hvilket naturligvis gør det til et mere miljøbevidst kompressorvalg.

 3. Lav vedligeholdelse
  Spar på omkostningerne til olieudskiftninger samt udstyr, der bruges til at rense og adskille olie fra luft såsom olieudskillere, filtreringsudstyr og kondensatbehandling.

 4. ISO-certificeret luftkvalitet
   

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047