23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smørefedt til høje hastigheder

Når det gælder smøring af applikationer med høj hastighed og høj temperatur, er der stor forskel på smøremidler. Undgå risikoen for udstyrssvigt – slå dig ikke til tåls med et utilstrækkeligt smøremiddel.

Jo hurtigere et leje drejer, jo større potentiel varme frembringer det. Nogle lejer kan dreje med op til 10.000 o/min. Ved den hastighed kræves et smørefedt, der er ekstremt stabilt. Hvis et leje bliver ustabilt ved den hastighed, vil det med største sandsynlighed føre til et katastrofalt svigt.

I mere end 30 år har Klüber Lubrication understøttet de høje hastigheder med vores serie af ISOFLEX-fedtstoffer. Disse forskydningsstabile smøremidler bevarer en stabil viskositet ved lave og høje temperaturer og høj hastighed, så der sikres konsistent ydeevne og reduceret strømforbrug.

I takt med at producenter af biler og spindelværktøjer fortsætter med at flytte grænserne for hastighed og temperatur, skal smøremidler udvikle sig med samme hastighed.

Det er her, at den behørigt navngivne serie af smørefedt Klüberspeed spiller ind. Mens ISOFLEX-fedtstoffer har en tophastighedsfaktor på over 1 million mm/min, har Klüberspeed en tophastighedsfaktor på mere end 2 millioner mm/min. (Hastighedsfaktor er et udtryk, der bidrager til at definere forholdet mellem den hastighed, hvormed et leje drejer, og størrelsen af det pågældende leje).

Klüberspeed-smørefedt er udviklet til de mest ekstreme hastighedsbetingelser og byder på følgende fordele:

  • Rigtig god vandafvisningsevne og en korrosionsbeskyttelsesvirkning, der beskytter lejerne mod tidligt svigt og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.
  • Langvarig funktion ved høje hastigheder
  • Kortere indkøring af spindelejer
  • Lavt startomdrejningstal muliggør problemfri drift og energibesparelser ved selv lave temperaturer

Når det gælder smøring af applikationer med høj hastighed og høj temperatur, er det stor forskel på smørefedtet. Undgå risikoen for udstyrssvigt – slå dig ikke til tåls med et utilstrækkeligt smøremiddel.

Klüber Lubrication har sammensat to serier af specialsmøremidler – ISOFLEX og Klüberspeed – til at håndtere dine ekstreme betingelser og holde din drift mere jævnt kørende, i længere tid. Kontakt en ekspert fra Klüber Lubrication allerede i dag for at få oplysninger om, hvilken løsning der er bedst til dine behov.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

HT

Send til en kollega

0.031