23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten 

Tenax Sild har samarbejdet med MULTIVAC om at få designet og installeret den helt rigtige stegelinje til de små snackkugler, som passer godt på de gode råvarer.


Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle, som er tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri. Snack a Fish passer godt som en snack i madpakken, til picnic eller på tapasbordet.

Tenax Sild har samarbejdet med MULTIVAC om at få designet og installeret den helt rigtige stegelinje til de små snackkugler, som passer godt på de gode råvarer. ”Vi kan tilpasse vores løsninger til alle størrelser af produktioner,” fortæller Area Sales Manager Jesper Markussen fra MULTIVAC. ”Til Tenax Sild har vi sammensat en linje med en oliesteger, vakuumfylder og formningsudstyr. Kunden opnår flere fordele med en automatiseret linje, som letter det daglige arbejde og har kvalitet i højsædet.”

Løsninger i alle størrelser
MULTIVAC tilbyder et bredt sortiment af løsninger. ”Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov – nu og i fremtiden – og tilpasser løsningen hertil, ” fortæller Jesper. ”Vi har flere kunder, som gerne vil teste et nyt produkt på markedet (det kan være kød, fisk eller vegansk), og derfor starter op med en mindre produktionslinje. Efterfølgende er der gode muligheder for at udbygge linjen, når efterspørgslen stiger.” 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.046