23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Decentraliseret netværk - gjort enkelt!

Xelity 10 TX-switchen maksimerer båndbredden og giver pålidelig datakommunikation. Metalhuset er velegnet til barske miljøer og giver dig mulighed for at tilføje endnu en komponent til din decentrale og skabsfri installation. Med Xelity 10 TX er dine netværk hurtigt oppe at køre og altid tændt. Den integrerede webserver gør det muligt at konfigurere din switch og se diagnostik online, mens dens høje dataflowhastigheder forkorter applikationscyklustider.

Produktionsfaciliteter skal være fleksible og lette at ændre. Som et resultat er designet af netværkstopologien nøglen til at sikre den datarelaterede funktionelle pålidelighed af maskinerne og systemerne og for at sikre, at den er i overensstemmelse med de nuværende krav. Det er også vigtigt at kontrollere konceptet for overflødige forbindelser gennem kontinuerlig segmentering og ubegrænset adgang til netværk på højere niveau.

Ud over at være åbne og fleksible, skal industrielle netværk også være designet til at matche applikationen. Individuelle faktorer valgt af slutbrugerne som digital bæredygtighed og forbedret diagnostik er med til at definere den rigtige netværkstopologi.

Xelity 10 TX-switchen maksimerer båndbredden og giver pålidelig datakommunikation:

Før
Standarden er at integrere IP20-switche i styreskabet. Hvis der kræves en decentral version, er et eksternt styreskab udstyret med en IP20-switch.

Efter
Decentrale switche med en passende IP-klassificering installeres ved processen, der bringer netværket og IO-periferiudstyr til feltet. Dette reducerer plads, kabeltræk og installationsomkostninger betydeligt.

Fordele
Effektivisering af den industrielle Ethernet-infrastruktur og den dertil knyttede reduktion af kabeltræk og omkostningsresultater medfører samlede besparelser for installationen. Topologier bliver enklere og klarere og giver mulighed for hurtigere idriftsættelsestider.

Applikation
Logistik, produktionslinjer, store anlæg (emballage, kraner etc.), automated guided vehicles, klassisk maskinteknik

Du kan læse meget mere om switche fra Murrelektronik HER

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1
DK-9000 Aalborg 

Telefon: +45 9635 0606
E-mail: info@murrelektronik.dk

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.046