23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du med til årets bæredygtighedskonference 2023?

Glæd dig til at høre om "Rapportering af klimaaftryk på produktniveau - hvorfor, hvordan og hvornår? af Jakob Aaen, Co-Founder, MÅLBAR.

Bæredygtighed er fokuspunktet på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, og derfor zoomer vi ind på emnet fra diverse vinkler - herunder også fra et dataperspektiv.

Et spørgsmål som dukker op i forbindelse med bæredygtighed er: Hvilken data har du egentlig brug for, for at kunne dokumentere dine produkters CO2e-aftryk? Og hvilken struktur og datastyring kræver det?

Det vil Jakob Aaen, Co-Founder hos MÅLBAR give svaret på, når han holder oplæg om rapportering af klimaaftryk på produktniveau:

"MÅLBAR har en mission om at demokratisere livscyklusscreeninger og derved give tilgængelig og værdifuld indsigt og viden om produkters klimaaftryk.

MÅLBAR har udviklet et værktøj, der med struktur og datastyring, understøtter virksomheder med at beregne, reducere og dokumentere PEF-compliance på self-assessed data. Bureau Veritas verificerer data, metode og proces med tilskud fra SMV:Grøn."

- Jakob Aaen, Co-Founder, MÅLBAR

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen til Bureau Veritas' bæredygtighedskonference 2023. 
 

Tilmeld dig her...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047