23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold dine kabinetter kølige i sommervarmen og undgå nedetid

Gå sommeren i møde uden bekymringer!

Når det kommer til vigtigt elektronisk udstyr, er forebyggende vedligeholdelse nøglen til at undgå nedetid på grund af overophedning. Nu når sommeren er lige om hjørnet med en stigende temperatur, er det afgørende at beskytte sin elektronik.

Vi tilbyder et udvalg af kabinetkølere, der passer til ethvert kabinet og kan installeres på få minutter. Kølerne er perfekte til en bred vifte af miljøer og processer, og de holder dine paneler kølige og beskytter dem mod varme, støv og fugt.

Se vores forskellige typer af kabinetkølere herunder for at finde den perfekte løsning til din proces. Dermed er du klar til sommeren uden bekymringer

 • NEMA 12 kabinetkølere 

  Disse kraftfulde enheder er støv- og olietætte og ideelle til generelle industrielle miljøer uden væsker eller ætsende stoffer.

 • NEMA 4 kabinetkølere

  Vores stænktætte og støvtætte kabinetkølere er velegnede til både indendørs og udendørs brug, hvilket giver omfattende beskyttelse mod fugt og støv. • NEMA 4X kabinetkølere 

  Disse korrosionsbestandige kabinetkølere er støv- og olietætte samt stænkbestandige. De kan anvendes både indendørs og udendørs og giver den ultimative beskyttelse mod korrosion.
  Vi tilbyder ATEX-certificerede enheder er ideelle til brug i zone 2 og 22 og sikrer, at dit kabinet opretholder sin NEMA-integritet samt kabinetkølere til farlige områder
, der er velegnede til brug på de fleste klassificerede farlige områder og opretholder kabinettets NEMA-integritet, så du kan være tryg ved din sikkerhed.


Er du i tvivl om hvilken køler, der er mest egnet hos dig?
Exair har lavet en kabinetkøler dimensionsguide, der kan hjælpe med at bestemme varmebelastningen. Guidens formål er at sikre, at du har alle de relevante oplysninger, du skal bruge for at bestemme den interne og eksterne varmebelastning i kabinettet.

Du kan downloade guiden her

Vi er her for at hjælpe dig med dine krav til kabinetkøleren, så ring til os på 4656 4343 eller send os den udfyldte guide til mail@avsdanmark.dk, så hjælper vi dig med at finde den rigtige kabinetkøler til dit behov.

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.063