23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altro Nordic lancerer nye farver i skridsikker gulvserie inspireret af danske arkitekter

Den første juni lancerer Altro Nordic 10 nye farver, som er skabt i samarbejde med danske arkitekter, og skal møde de ønsker, skandinaviske kunder i længere tid har efterspurgt.

”Dette er en unik kollektion, som er udviklet helt specielt til det danske og svenske marked, fordi vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker og behov”, siger Altros nordiske direktør Michael Persson.

Det drejer sig om sikkerhedsgulvet Altro Walkway 20 (VM20), som er Altro Danmarks mest populære skridsikre belægning.

Skridsikkert gulv i nye nuancer
Anemone, Copenhagen eller Bergen kan være den farve, du vælger, næste gang du skal have en skridsikker gulvbelægning. Som navnene indikerer, så har Altro gennem sparring og rådgivning fra danske arkitekter valgt ti nye farver til det nordiske marked.

”Nye farver i serien skyldes, at VM20 i de senere år er blevet mere populær, end sædvanligt, hvad angår design. Især arkitekter elsker det ensfarvede design og derfor lægger vi endnu flere farver til VM20 kollektionen”, siger Altros tekniske rådgiver Kim Thomsen.

Sikkerhedsgulvet har altid været eftertragtet i Norden og især i Danmark, da fx skridsikkerheden, kvaliteten og holdbarheden er høj.

De nye farver kan ses på altro.dk fra første juni.

Altro Danmark
c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
CVR nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarlig
Anna.Jankovic@altro.se

Send til en kollega

0.031