23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præcision og øget produktionskapacitet med DAN Palletiser

En fuldautomatisk palleteringsløsning håndterer nu massevis af bakker med margarine hos Unilever i Katowice, Polen.

Hele fire MK3 højpallelaster fra DAN Palletiser palleterer fem produktionslinjer ved Unilever i Polen - og samtidigt øger pallelasterne margarinefabrikkens produktionskapacitet.

Tidligere bestod arbejdet ved pakkelinjerne på fabrikken i stor grad af manuelt arbejde og håndpalletering. Det var en dyr løsning og begrænsede virksomhedens evne til at øge sin produktionsvolumen i fremtiden. Derfor var Unilever på udkig efter en løsning der kunne øge produktiviteten. Her kom DAN Palletiser ind i billedet - en vellykket installation og et godt samarbejde hos Unilever i Leeds, resulterede i at Unilever Polska SA investerede i fire fuldautomatiske pallelastere fra Dan Palletiser.

”DAN Palletiser tilbød med deres fuldautomatiske palleteringsanlæg det absolut bedste system for os, samtidig med at de havde helt styr på at opbygge præcise lag,” – Krzysztof Machura, projektleder hos Unilever Polska SA.

Læs mere om casen her: Unilever SA

Vi er glade for at kunne hjælpe, og hvis du vil have DAN Palletiser til at se på din produktion for optimering eller automation, så tøv ikke med at kontakte os. Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig! 

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047