23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på sikkerheden i Danmarks største golfklub

Smørum Golfklub er Danmarks største, og klubben har de seneste år investeret massivt i sine faciliteter. Med den rivende udvikling og de dyre investeringer er der dog opstået et stigende behov for at øge sikkerheden om faciliteterne og spillernes ejendele. Et omfattende videoovervågningssystem fra Nordic Retail blev den perfekte løsning på dette.

Læs hele historien i den vedhæftede PDF under sektionen ”Kataloger” forneden.

 

Golfdirektør i Smørum Golfklub, Keld Østergaard, har siden sin tiltrædelse i 2018 sammen med klubbens besty-relse arbejdet ihærdigt på at tage klubben til det næste niveau, når det kommer til spillernes oplevelse.

 

Herunder udvidelse af klubbens kapacitet og ikke mindst en investering i det topmoderne og dyre TopTracer-system, der er på unik vis tracker spillernes bolde, samler statistik og udregner performance.

 

Keld Østergaard forklarer, at de dyre investeringer og den øgede trafik i klubben gav behov for øget sikkerhed.

 

De nye TopTracer-faciliteter har ikke været helt billige, og derfor vil vi jo gerne værne om dem. Og så har vi desuden haft nogle episoder, hvor folk fik stjålet dyrt golfudstyr, uden at vi vidste, hvordan det gik til.

-                           Keld Østergaard, Golfdirektør, Smørum Golfklub.

 

Efter grundig rådgivning fra Jesper Schønnemann, Salgs-chef i Nordic Retail, blev golfklubbens løsning et omfat-tende videoovervågningssystem fra Nordic Retail. Løsningen består af 37 kameraer over hele golfklubbens område: i butikken, på bygningens facade, i TopTracer-rangen, og endda på parkeringspladsen, som ses på bil-lederne.

 

Klubben har haft stor gavn af sin videoovervågning. Det giver Keld Østergaard en ro at vide, at hans faciliteter er under konstant opsyn. Og ikke mindst har videoovervåg-ningen vist sig uvurderlig ved tyveri af spillernes udstyr.

 

Har du lignende udfordringer med at højne sikkerheden på din grund, eller i din butik? Eller har du generelt ud-fordringer med tyveri eller uvedkommende indtræn-gende?

 

Så kontakt Nordic Retail i dag og få en uforpligtende sam-tale omkring dine udfordringer og mulige løsninger.

 

•                          Tel. +45 44 84 14 44

•                          Email: KS@Nordic-Retail.com

•                          Web: www.Nordic-Retail.com

 

Læs hele historien i den vedhæftede PDF under sektionen ”Kataloger” forneden.

Nordic Retail ApS
Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34092575
P nummer: 1017366137

Send til en kollega

0.031