23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En fantastisk rejse gennem 25 år

Door System A/S kan i år fejre 25-års jubilæum. Ejer og direktør Preben Søndergaard startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager tilbage i 1998, og siden har Door System udviklet sig til at blive en af Danmarks førende dørproducenter.

Det er i år 25 år siden, at Preben Søndergaard startede Door System. Filosofien var dengang, og det er den stadig, at man med en innovativ tankegang kan skabe konkurrencedygtige dørløsninger i højeste kvalitet – produceret i Danmark.

Det, der begyndte ved køkkenbordet i Hasselager, er i dag vokset til en af Danmarks førende dør- og portproducenter med mere end 70 ansatte.

”Det startede med skydedøre og ståldøre til fødevareindustrien. Vi har sidenhen udviklet sortimentet til også at omfatte rulleporte, svingdøre og branddøre, og vores fokus har hele vejen igennem været, at vi skal udvikle og producere skræddersyede dørløsninger, der holder udgifter til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum”, fortæller ejer og direktør Preben Søndergaard.

Døre og porte til fødevare- og medicinalindustrien og detailhandlen
Door System har i dag tre primære markedsområder: fødevarebranchen, medicinalindustrien og detailhandlen.

”Vores døre og porte er særligt velegnede til fødevare- og medicinalvirksomheder og detailbutikker, hvor der er stor fokus på hygiejne og holdbarhed. Vi har oparbejdet et indgående kendskab til de tre brancher og kender deres krav til dør- og portløsninger, og det gør os i stand til at levere lige præcist det, de har brug for”, fortæller Søren Rahbek, der har været salgschef hos Door System i mere end 13 år og har været med på en stor del af rejsen.

Fokus på brandløsninger har været afgørende
En meget afgørende milepæl i Door Systems udvikling er fokuseringen på brandløsninger.

”Vi producerede vores første branddør tilbage i 2014 i samarbejde med Danish Crown, og i 2015 ansatte vi ingeniør Brita Rosenbech, der fik dokumentation og krav omkring brandløsninger som en af sine helt primære opgaver. Brita er i dag vores tekniske chef og en del af ledelsen”, fortæller Preben Søndergaard.

Siden 2014 har Door System oparbejdet stor viden og kompetence inden for brandsikring. Virksomheden bruger mange ressourcer på at udvikle og teste dørløsninger efter den nye europæiske standard og har et indgående kendskab til gældende og nye brandkrav.

”I dag ser vi et stigende fokus på brandløsninger. De store projekter involverer brandkrav i langt højere grad end tidligere. Det er typisk næsten 80% af løsningen til et større projekt, der indeholder brandkrav”, fortæller Søren Rahbek.

Egen fabrik på 6.000 kvm. i Hørning
Alle døre og porte produceres på Door Systems fabrik i Hørning syd for Aarhus, og flytningen fra Hasselager til Hørning i 2018 er også en vigtig milepæl.

”Produktionsfaciliteterne var tidligere spredt ud på flere adresser i Hasselager, og det var ikke hensigtsmæssigt. Derfor var det også et ønske for os at samle det hele under ét tag og skabe et optimalt, sammenhængende produktionsflow, og det lykkedes med ejendommen på Agerskovvej i Hørning. Fra tidligere knap 3.000 kvm. har vi nu dobbelt så meget plads med i alt 6.000 kvm. til produktion, salg og administration”, fortæller Preben Søndergaard.

Service og montage er en vigtig del af forretningen
Et vigtigt ben i Door Systems forretning er service- og montageafdelingen, der har haft stor betydning for virksomhedens udvikling.

”Vi har vores egne servicemontører, som kører ud for at montere og servicere vores produkter. Der indgår ofte automatik og styringskomponenter i vores løsninger, og det er vigtigt for kunden, at alt fungerer og er i drift, når vi forlader stedet. Vi har pt. 16 kørende montører i vores serviceafdeling, som kører rundt til kunderne i hele Danmark, og vi ansætter løbende nye folk til afdelingen”, fortæller service- og montagechef Brian Ankjær Jakobsen.  

Jubilæumsarrangementer
Door System markerer i første omgang jubilæet i juni med en stor fest for alle ansatte.

”Vores medarbejdere har en kæmpe andel i, at virksomheden er blevet til det, den er i dag, og det glæder jeg mig til at fejre sammen med dem. Vi kunne naturligvis heller ikke have gjort det uden vores kunder og samarbejdspartnere, så når vi kommer på den anden side af sommerferien, vil vi afholde et jubilæumsarrangement, hvor vi inviterer kunder og samarbejdspartnere”, slutter Preben Søndergaard.

Læs mere om Door System: https://www.doorsystem.dk/

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

KA
Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.046