23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TekniClean ansætter Carsten Krogh som drifts- og salgschef

Carsten Krogh er ansat som ny drifts- og salgschef i TekniCleans afdeling for traditionel rengøring. Carsten Krogh kommer fra en stilling som salgschef i Allianceplus og har tidligere arbejdet otte år i ISS Facility Service.

Administrerende direktør, Jane Frødstrup, er glad for, at det er lykkes at tiltrække en så kompetent og dygtig drifts- og salgschef til TekniClean.

- Carsten er et meget sympatisk menneske. Han sætter en ære i at forstå kundens behov og levere den bedste og mest holdbare løsning. I Carsten har vi fået en erfaren drifts- og salgschef, der går foran og viser vejen for vores mange dygtige medarbejdere, forklarer Jane Frødstrup.

I sin professionelle karriere har Carsten Krogh løbende udviklet sine kompetencer inden for facility management, drift og salg , og den århusianske drifts- og salgschef glæder sig til at tage arbejdshandskerne på.

- Jobbet som drifts- og salgschef i TekniClean er et drømmejob. Jeg ser frem til at bruge al min erfaring og lære en masse nyt på vejen mod at udvikle afdelingen for traditionel rengøring i TekniClean, fortæller Carsten Krogh, der valgte at takke ja til jobbet af særligt én grund.

- Menneskerne i TekniClean er simpelthen fantastiske, og jeg glæder mig meget til at samarbejde med alle i organisationen. Alle medarbejdere yder hver eneste dag deres bedste i bestræbelserne på at give kunderne den bedste service. Lang anciennitet og under to procents sygefravær vidner om en god og velfungerende arbejdsplads, som jeg gerne vil være en del af.

Igennem sine 12 år i branchen har Carsten Krogh oparbejdet et godt netværk og stort branchekendskab. Begge dele for den karismatiske drifts- og salgschef brug for i sit nye job.

- Det er en virkelig spændende opgave, jeg har fået i TekniClean. Vi er det næstestørste rengøringsfirma inden for foodrengøring i Danmark. Vi skal ikke være det største inden for den traditionelle kontorrengøring og vinduespudsning, men vi skal have udviklet og udvidet afdelingen. Det er en spændende opgave, og jeg glæder mig til at optimere driften sammen med medarbejderne og møde både vores eksisterende og nye kunder, fortæller Carsten Krogh, der er startet i jobbet.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.047