23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et mangfoldigt team giver bedre virksomheder og investeringer

Det var hovedpointen efter 21 internationalt anerkendte talere, 29 community partners og 210 deltagere på tværs af New Yorks investor- og startup miljø deltog i Nordic Inclusive Investor Summit på det danske generalkonsulat den 10. maj. Projektet UNLOCK YOUR STARTUP: Nordic Inclusive Investor Summit var arrangeret af den danske handelsafdeling i New York i tæt samarbejde med de fem nordiske generalkonsulater i New York.

”New York er et ideelt sted at afholde et event om diversitet i startup miljøet, fordi byen fungerer som et samlingspunkt for entreprenører, investorer, beslutningstagere. Kombinationen af lokation og interessen for de særlige ”nordiske” tech løsninger, gjorde det til et meget succesfuldt event” siger Martine Gram Barbry, handelschef på det danske generalkonsulat i New York.

Talerne inkluderede:
- Caroline Farberger, CEO af Wellstreet, som fortalte om sine oplevelser med at arbejde som erhvervsleder først som mand og senere som kvinde.

- Farheen “Heeni” Choudhary, specialist i DEI (diversity, equity and inclusion) på Princeton University og som satte diversitets diskussionen i kontekst.

-  João Ferrão dos Santos, serieentreprenør og grundlægger af Underdog Founders, som hjælper med at synliggøre start-ups på sociale medier.

Derudover deltog 10 nordiske startups, som hver især pitchede deres innovative løsninger på scenen. Produkterne spændte bredt fra en videoplatform, til en abonnementsservice med personaliseret hundemad, men de havde alle et mangfoldigt team tilfælles.

”Projektet var en mulighed for, at vi kunne lære af hinanden og udveksle erfaringer. I de nordiske lande er vi gode til meget, men lige på DEI området kan vi lære meget af New York og USA generelt,” påpeger Martine Gram Barbry.

Vil du vide mere om mulighederne i tech og startup miljøet i New York, så ræk ud til vores team på det danske generalkonsulat i New York.

Foto af: Rebecca Fondren Photography og Anne Sophie L Noer.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.13