23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Multi Køl & Energi introducerer effektiv ny varmepumpe fra førende italiensk producent. 

Multi Køl & Energi, en dansk leverandør af klima- og energiløsninger, tilbyder nu forbedrede løsninger baseret på Emicon's nyeste varmepumpe, Everest 290. Denne avancerede varmepumpe bidrager til den grønne dagsorden ved at levere mere effektiv køling og opvarmning til større byggerier såsom kontorbygninger og institutioner, samt til industrielle applikationer. 

"Varmepumpens driftsområde er udvidet i forhold til tidligere produkter på både luft- og vandsiden. Det vil sige, at Everest 290 kan opvarme til en højere vandtemperatur end før, og blive ved med at producere varmt vand ned til en lavere udetemperatur end tidligere" forklarer Daniel Le Coq, salgsingeniør hos Multi Køl & Energi og han fortsætter: 

”Med 4-rørs-udgaven kan varmepumperne simultant drifte med varme- og kølefunktion. Dette hæver energiudnyttelsen betragteligt i situationer, hvor både køl og varme kan udnyttes, hvilket har stor relevans i industrielle og kommercielle anvendelser.”

Emicon er en førende italiensk producent, der producerer og leverer et bredt udvalg af varmepumper og aircondition-maskiner til industrielle miljøer, teknologiske områder, kommercielle og private bygninger. 

Everest R290 leveres i forskellige udgaver. Generelt er den er særlig velegnet til bolig-, kommercielle og industrielle applikationer, der kræver produktion af varmt vand ved høje temperaturer med maksimal effektivitet. 

Varmepumpen er fabrikantens første modulære enhed som er designet specifikt til kaskade-opsætning. Det giver en optimal energieffektivitet over et bredere kapacitetsområde end før, når man kaskade-kobler flere enheder sammen. 

Enheden er designet til at minimere de samlede dimensioner samtidig med at den sikrer en høj varmepræstation. Dette opnås gennem brugen af innovative og høj kvalitet komponenter. 

"Kølemidlet, der anvendes, er propan, en ikke-giftig kulbrinte, selv ved høje koncentrationer, med næsten ingen nedbrydning af ozonlaget, negligerbar global opvarmningseffekt og termodynamiske egenskaber, der tillader høje effektivitetsværdier," forklarer Daniel Le Coq, salgsingeniør hos Multi Køl & Energi. 

Alle enhederne er komplet fabriksbyggede, testet og leveres som plug-and-play løsninger. 

FAKTA OM EMICON Everest 290: 

  • Reversibel varmepumpe: Kan både køle og varme.
  • Kapaciteter: 66-1050kW køl, 86-880 kW varme (ved standard konditioner).
  • Driftsområde: -20°C udetemperatur, op til 70°C for varmt vand.
  • R290 Propan: Naturligt, grønt kølemiddel med GWP på 3.
  • Modulær opbygning: Op til 10 enheder kan kobles sammen i kaskade.
  • Høj driftssikkerhed: Enheders individuelle ydelse kan overtages automatisk af andre enheder ved driftsstop.
  • EMICONs "Master in Rotation" system sikrer samarbejde mellem enheder for bedre driftssikkerhed og levetid.
  • Standard rørtilslutningssæt muliggør hydraulisk adskillelse af enkelte enheder uden driftsforstyrrelse.
  • Scroll kompressor med mulighed for inverter-omdrejningsregulering som ekstraudstyr.
  • EC-motorer på kondensator-blæsere sikrer drift ned til -20°C (køling og opvarmning). 
Multi Køl & Energi A/S
Holmstrupgårdvej 2
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10217970
P nummer: 1000037835

Kontaktperson

JSO
Jonas Sig Overgaard
Salgschef Multi Køl Energi A/S
+45 28119521 jso@multikoel.dk

Send til en kollega

0.047