23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Talentfulde unge kokke dystede i BMW Masters

Ti dygtige kokkeelever dystede på livet løs i en talentkonkurrence, da det store gastronomiske event BMW MASTERS 2023 for nylig løb af stablen i Lyngby.

For første gang var Dagrofa Foodservice hovedsponsor af konkurrencen, og det er der en helt særlig årsag til ifølge vores konceptchef Karsten Bøttker:

- De unge talentfulde kokke har en særlig plads i vores hjerte, da de er branchens fremtid. I Dagrofa Foodservice har vi en stor interesse i, at den danske madscene bliver ved med at udvikle sig. Derfor er det vigtigt at støtte op om de kommende gastronomiske superstjerner.

Han fortsætter:

- Talentkonkurrencen til BMW MASTERS bestod af fem hold med to deltagere på hver. De fem hold skulle hver især lave to hundrede fingeranretninger, som publikum dernæst kunne smage og efterfølgende stemme på. Jeg var selv rundt og smage de forskellige retter, og jeg var blæst bagover af deltagernes kreative evner og faglige dygtighed. Konkurrenceformatet sætter talenterne på prøve, men det sikrer også, at de bliver udfordret fagligt, og det er med til at udvikle dem.

Vinderne af BMW Masters Talentkonkurrence blev Hjalte Peterzan og Sebastian Kruse (Hvidøre Slot).

Stort tillykke til Hjalte og Sebastian samt de øvrige dygtige deltagere, som alle leverede imponerede præstationer!

De øvrige partnere bag BMW MASTERS 2023 var Brønnum, BMW Jan Nygaard AS og Gastro.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.031