23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fire nye serviceteknikere og ny projektleder

Hos Door System har det stor betydning for os, at vi har vores egne serviceteknikere, som kører ud for at montere og servicere vores produkter. De seneste måneder har vi ansat yderligere fire serviceteknikere samt ny projektleder.

Door Systems service- og montageafdeling er et vigtigt ben i virksomheden og har haft stor betydning for vores udvikling. Ofte indgår der automatik og styringskomponenter i vores løsninger, og det er vigtigt for kunden, at alt fungerer og er i drift, når vi forlader stedet.

Fire nye serviceteknikere
Derfor har det også stor betydning for os, at vi har vores egne serviceteknikere, og inden for de sidste måneder har vi således ansat fire nye serviceteknikere. Tonny Nielsen og Jan Aagaard varetager primært opgaver på Sjælland, mens Johnni Lohse Mikkelsen udfører montagearbejde på de store projekter. Endelig opererer Bjørn Sørensen primært i det midt- og nordjyske, og overvejende med reparationer og service.

Ny projektleder
Samtidig har vi ansat Jan Dörig som projektleder i service- og montageafdelingen, hvor han skal varetage styring af større projekter. Jan skal planlægge og koordinere projektforløbene og være bindeled mellem kunder, salg, PTA og montageteam. En stor del af tiden vil Jan være ude på byggepladserne.

Et stærkt team
Vi er nu 20 medarbejdere i vores danske service- og montageafdeling. Der er 16 kørende serviceteknikere, teknisk supervisor Kurt Larsson, servicekoordinator Susanne S. Jørgensen, projektleder Jan Dörig samt service- og montagechef Brian Ankjær Jakobsen.

Læs mere om vores service- og montageafdeling: 
https://www.doorsystem.dk/om-os/service-og-montage/

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

KA
Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.047