23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Visionary-S Presence Inspection: 3D-Visionkamera med RGB-smartsensor

Nyt konfigurerbart smartkamera med 3D-stereovision-teknologi i høj opløsning og farve, giver hidtil usete muligheder for at løse en bred vifte af applikationer.

SICK A/S lancerer nyt stereovision kamera, som sigter imod at løse komplicerede opgaver på en simpel måde, med avanceret teknologien indbygget i ét og samme kamerahus.
SICK har i mange år tilbudt 3D-kameraløsninger baseret på trianguleringsmåleprincippet, hvilket sætter en naturlig grænse for, hvor store emner som kan inspiceres.

Det nye Visionary-S er et snapshotkamera med stereovision og farve-RGB CCD-chip. Den kan arbejde i afstande op til 6,5 meters afstand, hvilket giver hidtil usete muligheder indenfor for eksempel logistiske applikationer robothåndtering med videre. Med dette kamera er det muligt at foretage målinger i 3D punktsky samt at foretage farvemåling på emner, både når de er i bevægelse og når de står stille.

Således kombineres udfordrende opgaver så som bredde, længde og højdemåling, sortering efter farve, tilstedeværelse af objekter, placeringsinformation til robotløsninger, samt volumenmåling i en komplet kompakt kameraløsning. 
Brugerfladen er byder på en hurtig og intuitiv opsætning af sensoren, hvilket gør det enkelt for brugeren at konfigurere og tilpasse kamerasensoren til mange forskelligartede opgaver indenfor automation.

Sensoren har i flere år eksisteret som en 3D punktsky front-end data-streamer løsning, hvilket kræver softwareudvikling, men takket være SICKs ecosystem Appspace samt den fleksible Nova udviklingsplatform, har det været nemt og hurtigt at udvikle on-board algoritmer, der er nemme at bruge for integratorer uden behov for programmeringskundskab.

Sensoren er en fremtidssikker hardware og software platform, der gør det muligt ikke blot at opgradere med nye funktioner til den allerede installerede funktion via Nova smart plugin developer koncept, men også, at anvende sensoren i helt andre applikationer, blot ved at installere en anden app.

Mere Information

Få alle detajler og specifiaktioner her: https://www.sick.com/dk/da/sikkerhedslysbomme/flerstralede-sikkerhedslysbomme/detem/c/g422854

Ring:  +45 45826400

Skriv: teknik@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047