23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gasdetektorer fra Crowcon kommer i mange former

Når det drejer sig om at undgå ulykker og redde liv, findes der ingen kompromiser til sikkerheden og kvaliteten. Hans Buch leverer et bredt udvalg af udstyr og kompetent vejledning inden for gasdetektering.

Salgs- og ingeniørvirksomheden Hans Buch tilbyder gasdetekteringsløsninger fra en af verdens førende producenter i form af Crowcon Detection Instruments Ltd. 

Sammen arbejder Hans Buch og Crowcon for en sikrere, renere og sundere fremtid for både mennesker, natur og miljø. Der findes nemlig ingen kompromiser, når det drejer sig om at undgå ulykker og om at redde liv.

Crowcon kombinerer ekspertise med de nyeste teknologier på området, hvilket sikrer dig og din arbejdsplads det mest effektive og præcise udstyr til gasdetektering til mange forskellige industrier og brancher.

Se udvalget og få kompetent vejledning om gasdetektering

Udstyr til gasdetektering fås i mange varianter og med mulighed for særlige kundetilpasninger til både stationære systemer til den større overvågning, samt som håndholdt gasdetektering til den personlige sikkerhed.

I Hans Buchs webshop kan du få et overblik over udvalget af produkter, reservedele og tilbehør til gasdetektering, mens du i vidensuniverset kan få viden og vejledning om gasdetektering.

Mød Hans Buch på forsvarsmessen

Hans Buch deltager i DALO Industry Days den 23. og 24. august 2023 i Ballerup Super Arena. Her kan du høre meget mere om blandt andet gasdetektering. Læs mere her, og mød os på messestand nummer 52 (Outdoor).

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047