23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvornår skal jeg skifte luftfiltrene på min trykluftinstallation?

Luftfilterets vigtige rolle i din kompressorinstallation kan ikke undervurderes. Det er din bedste beskyttelse mod partikler, snavs, støv og olie - elementer, der kan forårsage alvorlige skader på dit system og dit produktionsapparat. Forestil dig, hvad der kan ske, hvis dit luftfilter pludselig holder op med at virke?

Udløber
7. august 2029

For at sikre en kontinuerlig og pålidelig tilførsel af høj kvalitet trykluft samt holde energiomkostningerne nede, skal filterelementerne udskiftes regelmæssigt.
Desværre varer filterelementerne ikke evigt.
Generelt anbefales det at udskifte luftfilteret hver 12. måned.

Men hvorfor er det egentlig nødvendigt at udskifte et luftfilter?
Under drift udsættes dit luftfilter for ekstremt udfordrende forhold:

  • Trykvariationer
  • Skiftende luftbehov
  • Temperaturvariationer - dag og nat, sommer og vinter
  • Høj og lav luftfugtighed - fra mættet luft til ekstremt lavt dugpunkt
  • Kemisk angreb forårsaget af kondensat og tilsætningsstoffer
    Disse konstante og skiftende forhold kan over tid reducere effektiviteten og ydeevnen af dit luftfilter og i sidste ende føre til produktspild.

Mange undlader at udskifte deres filterelementer på grund af bekymring over omkostninger til reservedele og vedligeholdelse, men det er vigtigt at huske at omkostningerne ved utilstrækkelig filtrering ofte er langt større end prisen på et nyt luftfilter.
 
Hos os finder du det næste luftfilter til din kompressorinstallation. Vi tilbyder originale reservedele og sikrer altid hurtig levering eller hjælp til påsættelse af vores autoriserede montører

Vores udvalg af luftfiltre til din trykluftinstallation er bredt:

Boge forfilter:
Med en utrolig adskillelseseffektivitet på 99,95% fjerner filteret faste partikler helt ned til 1 mikron - Det er mindre end en støvpartikel!
Uanset om du arbejder i produktion, fødevareindustri eller farmaceutisk produktion, vil BOGE F..P dybdefilteret sørge for at opretholde den højeste luftkvalitet.

Boge finfilter:
Filteret er designet til at fjerne faste partikler helt ned til utrolige 0.01 mikron, med en samleeffektivitet på 99.9999%.
Filtrene har en ekstraordinær kapacitet til at absorbere snavs, mens det samtidig har et lavt tryktab.
Resultatet er en problemfri produktion med reduceret energiforbrug og lavere driftsomkostninger.

Boge kulfilter:
Med et kulfilter fjerner du oliedampe og lugte fra trykluften eller nitrogen.

BOGE F..A filteret er designet med fokus på at minimere tryktab og reducere driftsomkostninger uden at gå på kompromis med trykluft kvaliteten. Med effektive mikrofilter sikres en høj kapacitet til at opsamle snavs og forlænge filterets levetid.

Parker filtre til medicinalbranchen
Vi har et udvalg af biofarmaceutiske væske- og gasfiltre fra Parker – fra klaring og reducering af mikrobiel belastning til sterilfiltrering og fjernelse af mykoplasma.

Parker filtre
Udskiftningsfilterelementer til Parker Zander G, GH, F, LV, TG(E/A/H/S) og G/CNG Series trykluft- og gasfilterhuse. Ved brug af Parker originale reservedele kan garantere kvalitet, ydeevne og systempålidelighed.

For-, Fin- og kulfiltre fra SPX Hankison
NGF-serien tilbyder en unik Venturi-Wave™ teknologi for turbulencefri luftovergang. Deres specielle filterelementer med 96% hulrum reducerer tryktabet med op til 50% sammenlignet med konventionelle filterelementer. Nem installation med flanger eller skruekoblinger.
Materialerne er silikonefri, har høj effektiv virkningsgrader og en flange serier til de store flowrater.

JUN-AIR reservedele 
Til din JUN-AIR kompressor kan du få originale reservedele fra os.
Her har vi også filtre til f.eks. serien "D" tørrer eller trykluftfilter på 0,01 µM med manuelt dræn. 
Med originale filtre og dele kan du forlænge din kompressors levetid, så det minimere risikoen for nedbrud og dyre reparationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: 43 20 26 00 
E-mail: info@granzow.dk 
Web: www.granzow.dk

Åbningstider: Mandag til torsdag: 08:00 - 16:00 Fredag: 08:00 - 14:30 Døgnservice til rådighed uden for normale åbningstider.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.039