23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stigende interesse for teknologiske løsninger i produktionen

Den danske industri er i fuld gang med en digital transformation, der åbner op for nye muligheder. En af de vigtigste og mest mærkbare tendenser if. Würth Industri Danmark er implementeringen af teknologiske løsninger, der kan optimere produktionen, forbedre kvaliteten og øge konkurrenceevnen.

Dansk industri er kendt for høj kvalitet, innovation og fokus på bæredygtighed. Men for at bevare og styrke konkurrenceevnen i en globaliseret verden er det nødvendigt at investere i nye løsninger og teknologier, der kan optimere og effektivisere produktionen.

Det kan mærkes hos Würth Industri Danmark, der er en del af Würth Group, som implementerer innovative systemer hos nogle af de største industrivirksomheder i hele verden. De peger på særligt 2 teknologiske tendenser:

Teknologisk procesoptimering 

Procesoptimering er en metode til at forbedre effektiviteten, kvaliteten og konkurrenceevnen i en virksomheds produktion. Denne kan omfatte forskellige tiltag, såsom at reducere spild, øge produktiviteten, forbedre arbejdsmiljøet, implementere ny teknologi eller ændre arbejdsgange.

I Danmark er procesoptimering med teknologi især relevant for industrien, som står overfor flere udfordringer i det globale marked. Industrien skal kunne tilpasse sig skiftende kundekrav, øget konkurrence, miljø- og klimahensyn og mangel på kvalificeret arbejdskraft. Optimering af virksomhedens processer kan være en måde at imødekomme disse udfordringer, skabe vækst og innovation i branchen.

Robotteknologi

Ikke overraskende har brugen af robotter, der kan automatisere og forbedre selve produktionen, fået stort fokus, og denne udvikling begynder nu også at omfatte flere af virksomhedens processer, såsom lagerstyring, indkøb, controlling, bogføring og kvalitetskontrol. Implementeringen af teknologiske løsninger såsom robotter, kunstig intelligens, sensorer og IoT (Internet of Things), har vundet frem og sat sit præg på industriens dagsorden.

Løsninger som disse kan bidrage til at optimere processer, reducere omkostninger, forbedre arbejdsmiljøet, skabe nye forretningsmuligheder, og kan hurtigt tilpasse sig skiftende kundekrav. 

 "Optimering og automatisering af processer er i disse år en vigtigt tendens som vi virkelig kan mærke. Vi ser især en stigende interesse for at indføre LEAN-principper i produktionen, som handler om at eliminere spild og ineffektive arbejdsgange, samt implementere digitalisering og automatisering i produktionen, som gør det muligt at tilbyde mere fleksible og skræddersyede løsninger, såsom vores Kanban RFID og ORSYmat vending systemer. 

Procesoptimering er ikke kun et spørgsmål om teknologi, men også om mennesker og organisation, og om at gentænke det vi gør i hverdagen, samt sætte spørgsmålstegn ved hvorfor, for at undgå at vi hænger fast i forældede arbejdsgange i en foranderlig verden. 

For at procesoptimering kan lykkes, er det vigtigt at involvere medarbejderne i forandringsprocessen og sikre deres kompetenceudvikling og motivation. Det er også vigtigt at have en klar strategi og vision for procesoptimeringen, samt at måle og evaluere resultaterne løbende. Implementeringen af procesoptimering og teknologiske løsninger handler om, at vi skal bruge vores medarbejders tid og evner bedst muligt på dét som skaber mest værdi for virksomheden.

Desuden er dette en kontinuerlig proces, som kræver konstant opmærksomhed og forbedring. Procesoptimering er en kilde til øget konkurrencefordel og bæredygtighed for den danske industri, hvis den gennemføres med omtanke og engagement", udtaler Klaus Thomsen, System Manager hos Würth Industri Danmark A/S

Disse er blot nogle enkelte af de mange teknologiske løsninger, som den danske industri anvender eller overvejer at anvende i produktionen. Ved at fokusere og prioritere dette viser den danske industri sin evne til at tilpasse sig og udnytte de muligheder, som den digitale udvikling skaber. Det er med til at sikre Danmarks position som et førende land inden for innovation, leveringssikkerhed og bæredygtighed.

Vil du vide mere om hvordan du kan implementere teknologiske løsninger som er skræddersyet til din virksomheds behov, så kontakt vores erfarne team på 7320 7320 eller salg@wuerthindustri.dk

Würth Industri Danmark A/S
Merkurvej 5
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59654314
P nummer: 1003131355

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047