23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultrafilter ansætter 2 nye medarbejdere

For at kunne efterkomme forespørgsler og ordrer endnu hurtigere, har Ultrafilter valgt at opjustere på medarbejderfronten i salgsafdelingen.

Udløber
1. september 2024

Efter et travlt forår, hvor alle har skulle løbe lidt hurtigere end normalt, kunne vi før sommerferien færdiggøre processen med at finde 2 nye medarbejdere, der skal hjælpe til med at lave tilbud og ordrebehandle.

Christoffer og Efraim er begge i gang med deres praktik i forbindelse med uddannelsen til Handelsøkonom og vi er glade for, at de har valgt at starte hos Ultrafilter Skandinavien.

Udover det daglige salgsarbejde, vil de også komme forbi de andre afdelinger, så de kan følge processen hele vejen i gennem - lige fra oprettelse af produkt til pakning og forsendelse til kunden.

Hos os hjælper afdelingerne hinanden efter bedste evne - er der travlt i forsendelse og varemodtagelse, så er det vigtigt at vi har den viden der skal til, for at give en hånd med. Vi tror også på at det styrker sammenholdet på tværs af afdelingerne.

Skal Christoffer eller Efraim hjælpe dig med din næste filtreringsløsning indenfor trykluft, steril luft, damp eller væske? Så giv dem et kald på +45 82 30 30 20 eller send en mail til info@ultra-filter.com

Besøg Ultrafilters webshop her

Ultrafilter Skandinavien ApS
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32931472
P nummer: 1016042680

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11