23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI-messen: Et centralt mødested for hele industrien

"Den vigtigste messe", "en klar prioritering" og "vi glæder os", lyder det fra udstillerne på HI-messen, der med fem gennemførte sektorer favner og forener industrien i bredeste forstand. Innovation og inspiration er i vente, når det hele går løs i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023.

Automation og robotter, maskiner, svejsning og produktionsudstyr, intern logistik, underleverandører samt fødevareteknologi udgør de fem sektorer på HI Tech & Industry Scandinavia, der således er en spejling af industrien i sin helhed. Knap 570 udstillere fordelt på 12 haller står klar til at gøre de mange tusinde besøgende klogere, og dertil kommer et rigt og alsidigt aktivitetsprogram.

Blandt udstillerne hører Wexøe, der i tæt samarbejde med Rockwell Automation tilbyder digitaliseringsrejser mod en bæredygtig fremtid, som samtidig tager højde for nye lovkrav om effektivisering af energiforbrug, materialeforbrug og transport.

- Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automation kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder og gøre en indsats for miljøet. På HI-messen kan industrien få inspiration til skræddersyede løsninger til smart machines, hvor intelligent software optimerer produktionen, afkorter time to market og hjælper med at reducere CO2-aftrykket, fortæller divisionschef i Wexøe Peder Henriksen og fastslår:

- Vi glæder os til at møde kunderne på messen og hjælpe og inspirere dem til at optimere deres forretning gennem digitalisering og en mere bæredygtig produktion.

I samarbejde med partnerne Rockwell Automation, HMS Networks og Belden agter Wexøe desuden på årets HI-messe at demonstrere løsninger til effektiv beskyttelse mod cyberangreb.

Læs hele pressemeddelelsen 

HI Tech & Industry Scandinavia
Vardevej 1
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark

Kontaktperson

TN
Tilde Nørrelykke
tlj@mch.dk

Send til en kollega

0.047