23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ren og eksotisk løsning til fødevareindustrien

Gravlund Industrigummi lever op til de strengeste krav fra kunder i fødevarebranchen.

I samarbejde med en kunde har den danske gummiproducent gennemført design og produktion af en serie gummibelagte emner i rustfri stål. For at imødekomme de høje krav til de færdige emner er der anvendt en FDA-godkendt vitongummi, som er kemikalieresistent og fungerer i temperaturer mellem -20 og 200 grader celsius.

Derudover har de støbte emner fået en overfladeslibning for at undgå kanter og hjørner, der kan samle uønsket skidt i et rent miljø.

Sådanne løsninger stiller krav til materialekendskab og erfaringer fra mange forskellige brancher. Med mere end 70 års erfaring med produktion af gummiemner til alle brancher er Gravlund Industrigummi en stærk samarbejdspartner, når gummi er en del af dit slutprodukt.

Stiller dit næste projekt høje krav til kvalitet, stabilitet og dokumentation? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.032