23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Vestjyllands Andel sætter fokus på digitalisering og automatisering

I et konstant skiftende marked med øgede krav fra både kunder og myndigheder er det essentielt at have opdaterede og fleksible it-tekniske platforme.

VA ønskede i samarbejde med Columbus at fremtidssikre virksomheden digitalt med cloudbaserede løsninger, hvor opdateringer af systemet sker automatisk. De havde et stort ønske om erfarne digitale rådgivere med indgående indsigt i og forståelse for branchens udfordringer som for eksempel skærpede krav til sporbarhed, lagerstyring og detaljerede næringsdeklarationer. Columbus blev det naturlige valg som rådgiver, og som en del af partnerskabet har VA nu et fast og dedikeret supportteam hos Columbus. Det er konsulenter, der har et indgående kendskab til både VA som virksomhed, den branche, VA opererer i, og alle de digitale løsninger, der gør VA til en digital frontløber i dansk landbrug.

Samarbejdet med Columbus er tæt og rygraden i Vestjyllands Andels system er den ERP-løsning, Columbus har udviklet specifikt til virksomheden. Løsningen er udbygget specielt til grovvaresektoren og tilhørende detailområde og er blandt andet også solgt videre til Nordsjællands Andel. 
En vigtig faktor for VA, er at Columbus kan levere relevante branchespecifikke servicer 360 grader rundt om virksomheden. Der understøtter dens daglige drift og fremtidig udvikling. For VA betyder det, at de ikke skal ud at købe implementeringsløsninger udefra, men kan få det hele hos Columbus.

Satser du også på digitalisering og automatiserin, eller er du bare interesseret i, hvordan din virksomhed kan hjælpes på vej med disse? Læs hele casen her.

Du kan også kontakte os direkte her for en uforpligtende dialog.

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078