23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BOOK EN VISNING – JCB G100RS STAGE V er endelig kommet til Danmark

Oplev kraften og teknologien bag den helt nye G100RS V Stage V generator fra JCB hos Granzow A/S i Glostrup!

Udløber
21. august 2027

Vi inviterer dig til at komme og besøge vores lokaler på Ejby Industrivej 26, 2600 Glostrup, og få en eksklusiv præsentation af vores seneste demo model - den imponerende Stage V generator, model G100RS V.

Vores ekspert står klar til at guide dig gennem alle de fantastiske funktioner og fordele, som denne generator bringer med sig. Med JCB's avancerede teknologi og innovation er G100RS V mere end bare en generator - den er en revolution inden for effektivitet, miljøvenlighed og ydeevne.

Hvad kan du forvente at se og lære om under besøget?

  • Avanceret Emissionskontrol Teknologi: G100RS V er designet til at minimere partikeludledning med over 95%, hvilket gør den utroligt miljøvenlig uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • Brændstofeffektivitet: Med en Stage V-motor er G100RS V en ægte mester i brændstoføkonomi, hvilket resulterer i lavere CO2 og NOx-udslip samt forbedret luftkvalitet.

  • Robust Beskyttelse: Uanset om det er barske vejrforhold eller udfordrende miljøer, er G100RS V bygget til at modstå det hele med maksimal vandtætning og Total+ beskyttelse af generatorviklingen.

  • Støjsvag Drift: Optimeret ventilatordesign og vibrationsanalyse gør G100RS V bemærkelsesværdigt støjsvag, hvilket sikrer en behagelig arbejds- eller brugsoplevelse.

  • Intelligent Lasthåndtering: Den avancerede teknologi i G100RS V beskytter mod fejl ved let last, og det automatiske DEF-påfyldningssystem holder ydeevnen optimal hele tiden.

  • Livelink Telematik: G100RS V er udstyret med Livelink telematik som standard, så du altid kan holde øje med generatorens ydeevne og status.

 

Tag en tur til Granzow A/S og lad vores ekspert vise dig fremtidens generatorløsning - G100RS V Stage V.
Book en tid i forvejen for at sikre, at du får den bedste og mest informative oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Book via vores ekspert:

kr@granzow.dk

Del gerne dette opslag med dit netværk. Det er kun i en begrænset periode vi tilbyder demo showcase på G100RSv.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032