23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Billeder fra en udstilling – Interpack 2023

Med cirka 143.000 besøgende på Interpack, hvoraf to tredjedele kommer fra lande udenfor Tyskland, er vi stolte over at have været vært for besøgende fra mere end 100 nationer på vores stand på Interpack i Tyskland – en virkelig international begivenhed med besøgende fra næsten alle verdenshjørner. Vi vil gerne dele nogle øjeblikke fra Interpack og vise nogle af højdepunkterne og samtidig sige tak til alle de besøgende, vi havde på Interpack!

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra Interpack og er engageret i opfølgning og kommunikation med mange nye kontakter.

Klassisk SOCO SYSTEM - med nye muligheder
På Interpack 2023 udstillede vi klassisk SOCO SYSTEM end-of-line udstyr og løsninger – sammen med nye digitale/IoT/XR-muligheder, nye “green tech” funktioner – og nye åbne interfaces fx “tilføj din egen robot/cobot” og "klar til integration med AMR/mobile robotter".
  
Nogle af de udstillede maskiner på Interpack:
 To-mands pakkesystem til forskellige kassestørrelser
Dette system er en meget effektiv og ergonomisk løsning for mange virksomheder. Pak og luk fra samme position. Pakkestationen er desuden nem at vedligeholde, og med sit kompakte design optager den mindre gulvplads sammenlignet med den traditionelle manuelle arbejdsstation.

To-mands pakkesystemet er et af en række pakkesystemer lige til at tage i brug.

Se systemet i aktion her!

Alsidigt system til intern transport
Rullebaner er en vigtig del af ethvert internt transportsystem. Rullebanerne kan kombineres med f.eks. pakkeborde og kan udvides til en komplet automatisk pakkelinje, der starter med kasserejsning og slutter med pallesikring.

Systemet fås i en række forskellige længder, bredder og højder til lodret og vandret transport.

Se mere her!


Cobot-pakkesystem - En kartonlukker + en kasserejser + en rullebane
Tre standardmoduler, der, sammen med en cobot, danner et One-cobot pakkesystem. Det er nemt at integrere din cobot med SOCO SYSTEM standardmoduler. Bare tilføj din egen cobot!

Se videoen med et eksempel på brug af SOCO SYSTEM-moduler integreret med en cobot!

SOCO SYSTEM A/S
Helgeshøj Alle 16D
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62693517
P nummer: 1003149970

Kontaktperson

CB
Christian Brøndegaard
Sales Consultant
+45 43 55 52 31 cb@socosystem.com

Send til en kollega

0.047