23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi introducerer en ny hygiejnisk linje af tilbehør til dine maskiner

Enhver lille detalje på dit produktudstyr kan gøre en forskel - optimér din produktion med hygiejnisk tilbehør af høj kvalitet.

NGI er din leverandør af alt nødvendigt hygiejnisk tilbehør til nem montering af komponenter til din maskine, som fx fødder, hjul eller lejehuse.

Med hygiejne sparer dine kunder penge
Vores bolte og møtrikker er certificeret af 3-A (RPSCQC) og EHEDG hygiejnisk standard TYPE EL - CLASS I AUX.

Ved at vælge hygiejniske og certificerede komponenter sikrer du, at fundamentet af dit produktionsudstyr overholder de strengeste krav for hygiejne, miljøpåvirkning og holdbarhed.  Samtidig får du en hygiejnisk optimeret løsning, der minimerer rengøringstid samt vandforbrug. . 

Ved at øge dit fokus på anvendelse af hygiejniske komponenter, har du mulighed for at minimere risikoen for kontaminering af dit produktionsudstyr og potentielt slutproduktet.

Ud over levering af standardtilbehør kan vi også levere kundetilpasset tilbehør. 

Vi hjælper gerne med at optimere din maskine med det rigtige hygiejniske tilbehør - det være sig bolte, møtrikker, greb, håndtag, stag etc. - vi har kort leveringstid og konkurrencedygtige priser!

Download vores tilbehørskatalog her for at se hele sortimentet og nærmere data. 

Er du interesseret i at få tilsendt en gratis prøve  eller et eksemplar af vores tilbehørskatalog? - Tag blot fat i vores danske salgsteam:

 Find også mere information om hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Anders Kjær
Area Sales Manager Scandinavia
+45 29 81 10 17 akj@ngi.dk

Send til en kollega

0.047