23948sdkhjf
Del siden
Annonce

At genbruge varmen kan ses på bundlinjen

Effektive løsninger til recirkulation af procesluft

Som bekendt er olietåge forbundet med en lang række risici og skal derfor fjernes. Sker dette ikke lægger olietågen sig på samtlige overflader, den kommer i berøring med og gør derved gulve glatte, tiltrækker støv og andre snavspartikler og der er risiko for ufrivillige produktionsstop samt at rørsystemer blokeres. Der er en brandfare ved, at en del af olietågen havner i udsugningsanlægget. 

Men disse risici kan fjernes ved at vælge en løsning, der lever op til de nye regler om recirkulation. Udover at garantere ren luft, kan en investering i disse løsninger også ses på bundlinjen i form af sænket energiforbrug og CO2 udledning – man kan nemlig nu genbruge varmen fra maskinerne i stedet for at lede den uden for.

Driftsikre løsninger med minimal vedligeholdelse
AVS Danmark er leveringsdygtig i løsninger til både enkelte maskiner og komplette systemer og til alle typer applikationer fra grove olier til fine partikler. Vi er eneforhandler i Danmark på løsninger fra Filtermist og Absolent, der kontinuerligt renser luften for op til 99,95% af olien. 

Vores løsninger sikrer ikke bare mod brandfare i ventilationssystemet, de gør også luften så ren, at den kan recirkuleres, som dansk lovgivning nu tillader.

Løsninger fra Filtermist og Absolent
Vores filtre fra Filtermist og Absolent lever fuldt ud op til de nye krav om recirkulation af procesluft, så du nu ikke længere behøver føre den varme procesluft ud i det fri, men kan genbruge den og dermed spare på energi og CO2 udledningen.

A•erity olietågefilter
A•erity er en fritstående kraftfuld filterenhed med avanceret filterteknologi, der garanterer ren luft i mindst 8.760 driftstimer.  Med A•erity er luften altid 99,95 % fri for skade-lige partikler 

  • Modulopbyggede enheder, der kan tilpasses alle fugtholdige produktioner og maskiner. 
  • Digital løsning, der giver dig fuld kontrol over luftkvaliteten 
  • Giver besked, når det fx er tid til at tømme olie-tanken eller planlægge næste filterskift, som ofte er efter flere år
  • Den opfangede olie kan bortskaffes eller genbruges i maskinen

Filtermist olietågeudskiller
Filtermist er en kompakt enhed, der nemt monteres på eller ved siden af maskinen. Den fjerner effektivt kølevæske- og olietåge.

  • Filtermist har introduceret et ekstra filtrerings-niveau (efterfilter), der garanterer 99,95 % effektivitet ved 1 μm
  • F Monitor overvåger Filtermist og advarer, når din enhed har brug for service. Monitoren måler konstant luftstrøm, tid, vibration og temperatur mod parametre, der er indstillet på installationsstedet.

Kontakt os på 4656 4343 for yderligere information - ren luft betaler sig!

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.064