23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT KURSUS: Kom i gang med cirkulær økonomi

Sådan kommer din virksomhed i gang og får udbytte af cirkulær økonomi

Udløber
7. november 2023

Cirkulær økonomi er blevet et vigtigt konkurrenceparameter for produktions- og fremstillingsvirksomheder og et afgørende redskab til at arbejde med bæredygtighed, klima og til at styrke sine forsyningskæder.

Derfor har Dansk Industri udviklet et nyt kursus, der skal klæde deres medlemmer på til at komme i gang med cirkulær økonomi. 

Læs mere her: Kom i gang med cirkulær økonomi

Kom i gang med cirkulær økonomi
Kurset er et 1-dags kursus, hvor deltagerne bliver klogere på de krav og udfordringer, de kommer til at stå overfor. De får også en værktøjskasse med forretningsmodeller, de kan bruge allerede fra dagen efter kurset til at sikre sig en stærk position i fremtiden.

Deltagerne bliver og får:

  • Opdateret på kommende krav inden for cirkulær økonomi
  • Klogere på, hvilke forretningsmodeller I kan benytte i din virksomhed
  • Udstyret med 3 konkrete indsatsområder, du kan sætte i gang allerede fra i morgen
  • Et solidt overblik over de midler og ressourcer, du skal bruge til at arbejde videre med cirkulær økonomi i din virksomhed.

Kurset henvender sig til dem, der ønsker at komme i gang med cirkulær økonomi, men som mangler viden og værktøjer til hvordan. Det er særligt relevant for virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer i SMV'er inden for fremstillings- pg produktionssektoren.

Kursets opbygning
Kurset strækker sig over 1 dag og vil bestå af inspirerende oplæg fra eksperter inden for cirkulær økonomi fra både DI, Transition og Norion. Mellem hvert oplæg vil der være workshops, hvor du får mulighed for at arbejde direkte med din egen virksomhed i forhold til de enkelte temaer.

Læs mere og tilmeld dig her: Kom i gang med cirkulær økonomi

Modtag nyheder om kurser, uddannelser, arrangementer, webinarer og netværk inden for ledelse og HR direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MS
Martin Strand
mstr@di.dk

Send til en kollega

0.047