23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Dana Lim på den svenske messe Trädagars i Jönköping

I denne uge er Dana Lim en del af den svenske messe Trädagars i Jönköping. Et omfattende udvalg af maskiner og komplette løsninger vises frem på fem steder inden for en radius af seks kilometer i Jönköping-regionen. Messen er altså et samlet udstillingsområde på flere tusinde kvadratmeter med maskiner i drift, og hvor kyndige specialister viser de nyeste løsninger på markedet. 

Hos Dana Lim står to svenske kolleger fra industriafdelingen, Jonas Björnehäll og Tommy Danielsson, klar til at fortælle om Dana Lims mange løsninger til netop træindustrien.

Her vil de blandt andet have fokus på PVAc-lime og  limsystemer, som Dana Lim har i samarbejde med BASF samt det nye EPI-system, der er særlig velegnet til vinduesprofiler, bjælker og vanskelige limbare overflader. Desuden præsenteres Henkels program af hotmelt og LcM GmbH's sortiment af rengøringsmidler til kantmaskiner. 
  
Hos Dana Lim har vi et stort fokus på at kunne være med til at fremstille produkter, der både ser godt ud, er solide og har holdbare overflader og samlinger, ligesom vi selvfølgelig altid har et stort fokus på miljø og bæredygtighed i vores produkter.  
  
Skal du selv til Trädagars i Jönköping d. 29. – 31. august, så læg vejen forbi en af vores to stande.

Du finder Dana Lim hos S.I.T og Thomas Frick AB.

Læs mere her: https://tradagars.se/ 

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Kontaktperson

RG
Rass Gottschalck
Marketingchef
+4466 29104466 rg@danalim.dk

Send til en kollega

0.031