23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED - Banebrydende biometrisk adgangskort fra Sanistål

Sådan fremtidssikrer du din adgangskontrol med biometri Mange virksomheder, kommuner og offentlige myndigheder oplever et stigende behov for at styrke sikkerheden og sikre, at fortrolige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Det er baggrunden for, at Sanistål og SALTO i samarbejde med FUSE Identities AB har udviklet et biometrisk adgangskort, der uden de store omkostninger kan fremtidssikre din adgangskontrol. Biometrien består i det unikke fingeraftryk, som kodes ind i adgangskortet og sikrer, at det kun virker, når den rette person scanner kortet.

Det biometriske adgangskort har en fingeraftryksscanner og interagerer kun med kortlæseren, når det rigtige fingeraftryk er læst. Det tager ikke længere tid at låse op, og det er ikke nødvendigt at udskifte hverken kortlæsere eller systemer. Du behøver altså ikke investere i nye løsninger eller bruge ressourcer på at oplære brugerne. De skal bare have et biometrisk adgangskort i hånden, og så øges sikkerheden markant og øjeblikkeligt.

5 afgørende faktorer i fremtidens adgangskontrol
Biometriske adgangskort er for mange det næste nødvendige skridt for at fremtidssikre deres adgangskontrol. Når du overvejer mulighederne, er der nogle vigtige faktorer at være opmærksom på.

1. Pålidelig teknologi
Vælg biometriske adgangskort der er baseret på fremtidssikret teknologi og produceret af pålidelige leverandører, der specialiserer sig i biometriske løsninger, såsom FUSE Identities.

2. Skalérbarhed
Behovet for adgangskontrol kan ændre sig over tid, og nogle gang sker disse ændringer meget hurtigt. Derfor er det vigtigt at vælge en løsning, som kan tilpasses og udvides i takt med væksten af brugerne og ændringerne i sikkerhedsbehovene.

3. Integration med eksisterende infrastruktur
Det er dyrt og besværligt at udskifte adgangskontrolsystemer og låse, hver gang du vil opgradere sikkerheden. Derfor er det oplagt at vælge en leverandør som f.eks. SALTO, der er bredt anerkendt som en global markedsleder inden for smarte elektroniske adgangskontrolløsninger og derfor har den nødvendige erfaring med integrationen af systemer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

4. Sikkerhed og databeskyttelse
Persondata og biometriske oplysninger er meget følsomme data og skal beskyttes omhyggeligt. Det er afgørende at vælge biometriske adgangskort, der overholder de strenge sikkerhedsstandarder og databeskyttelsesregler som f.eks. GDPR. Det gør det biometriske adgangskort, som Sanistål har udviklet med SALTO og FUSE Identities.

5. Brugervenlighed
Korrekt brug og forståelse for systemet er vigtigt for at opretholde sikkerhedsniveauet og undgå tidsspilde i dagligdagen. Det gælder både brugerne, som skal have adgang, men også de personer, som har ansvaret for driften af adgangskontrolsystemet. En god løsning sparer tid, forenkler adgangsprocessen og gør det nemt at administrere forskellige zoner, tidspunkter og andre behov.

 
Overvejer I at øge sikkerhedsniveauet?

Vores autoriserede SALTO-specialister er klar til at guide dig til den løsning, som passer til dit behov. Vi er altid klar på en uforpligtende snak, så du får den nødvendige viden til at træffe den rigtige beslutning.

Du kan kontakte os på:
Telefon: 72 27 88 32
E-mail: saltosalg@sanistaal.dk

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

KLK
Kasper Løth Kure-Olsen
kos@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.031