23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fugeskum med lavt indhold af isocyanater kan anvendes af alle

Dana Lim har netop lanceret en ny type fugeskum med så lavt et indhold af monomere isocyanater, at produktet ikke kræver faremærkning og dermed kan anvendes sikkert. Dette er opnået uden at gå på kompromis med fugeskummets gode egenskaber som isoleringsevne og vedhæftning. For dem, der arbejder med produktet, betyder det, at de ikke er underlagt de nye uddannelseskrav fra Arbejdstilsynet.

Arbejdstilsynets ændringer i bekendtgørelserne vedrørende arbejde med kemiske stoffer og arbejdsmiljøfaglige uddannelser stiller yderligere krav om et obligatorisk uddannelsesforløb både for dem, der håndterer isocyanater, og for dem, der overvåger arbejdet med disse stoffer. Dette påvirker en bred vifte af udførende, hvor skumfugning udgør en mindre del af deres daglige arbejde. 

Den nye fugeskum, der indeholder en meget lille mængde isocyanater og derfor ikke kræver, at brugeren får denne uddannelse, sikrer således en væsentlig tidsbesparelse hos Dana Lims kunder fortæller Dorthe Christensen, miljøchef hos Dana Lim.

Det er tidskrævende at sende medarbejdere på kursus i kemikaliehåndtering, og det kræver, at man tager personen ud af det daglige arbejde i et par dage. Med vores fugeskum, der kan bruges af alle, kan man undgå det og samtidig sikre de samme gode egenskaber, som vi kender fra mere traditionelt fugeskum, siger Dorthe Christensen.

Gennemtestet på den anden side af Øresund

Selvom Dana Lims fugeskum stadig er et nyt bekendtskab på det danske marked, har kunderne på den anden side af Øresundsbroen allerede haft mulighed for at teste den af:

- I Sverige har fugeskummen allerede været tilgængelig på hylderne i en god rum tid, og her oplever vi en stor opbakning og popularitet fra brugerne. Det er således et godt gennemtestet produkt, der rammer det danske marked, siger Dana Lims salgschef, Flemming Drewes.

Sikkerhed og kvalitet uden kompromis

Udover kursusbesparelser og lavt indhold af isocyanater i den nye fugeskum adskiller produktet sig ikke fra det almindelige skum, forsikrer Flemming Drewes.

- Selvom indholdet af isocyanater er lavt, opfører fugeskummen sig fuldstændig som almindelig fugeskum. Det betyder, at man ikke behøver gå på kompromis med den gode kvalitet, og man kan derfor forvente det samme udbytte som med en almindelig fugeskum – bare uden bekymring for de farlige egenskaber, fortæller Flemming Drewes og fortsætter:

- Hos Dana Lim forsøger vi hele tiden at være opdateret om branchens udfordringer, og det afspejles i vores nye fugeskum, som blandt andet bidrager til et sikkert arbejdsmiljø.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514
P nummer: 1001930129

Kontaktperson

RG
Rass Gottschalck
Marketingchef
+4466 29104466 rg@danalim.dk

Send til en kollega

0.047