23948sdkhjf
Del siden
Annonce

40 År med Befæstelse

Michael Ullgren har været en del af vores team i 40 år og vi er stolte af at fejre hans jubilæum i dag. Han trådte ind ad døren den 29. august 1983 for at gå i lære som lager- og transportmedarbejder, og siden den dag har han været en gave for vores virksomhed.

På en rolig mandag i 1983 gik Michael Ullgren for første gang ind i en ny og spændende verden af befæstelse. Dengang var det til stillingen som EFG-elev på lageret og med en fin kommentar om at ansættelsen var for en periode af et år. Den dygtige unge elev viste hurtigt at have den helt rigtige kombination af viden, vilje og motivation, hvilket har kendetegnet Michael i alle årene. Det ene år er nu blevet til 40 og Michael har siden været en del af flere forskellige afdelinger, herunder leder for vores indkøb-, lager- og intern salgsafdeling, arbejdsmiljørepræsentant og produktspecialist.

Fra dag et har Michael været passioneret omkring vores produkter og løsninger og har bidraget med sine kompetencer og erfaringer i mange projekter igennem årene.  Michael har altid været en stor støtte for alle vores afdelinger, hvor han har delt sin viden og hjulpet sine kollegaer med at løse udfordringer indenfor både salg, indkøb, udvikling, e-procurement og e-commerce.

På 40 år er der sket rigtig meget og med hele den digitale udvikling på arbejdsmarkedet og i industrien, har Michael især gjort det til et mål aldrig at stoppe med at lære nyt og at lære fra sig.

”Man kan jo sige at jeg har være med fra dengang lageret blev styret med hulkort og til i dag hvor alt er fuldt automatiseret og digitalt. Vi er gået fra at levere service via telefon til telefon, fra telefon til computer og til i dag via EDI overførsler.

At besidde og bevare evnen til at følge med udviklingen, har jeg altid set som værende et vigtigt mål. Verden ændrer sig og den venter ikke på os, hvilket er vigtigt at huske på. Derfor er mit bedste råd til min omgangskreds og den yngre generation også, at de altid skal se på de muligheder de har og lade være med at fokusere på begrænsningerne.” -Michael Ullgren, Produktspecialist

Vi sætter meget stor pris på Michaels engagement, loyalitet og professionalisme. Michael er ikke blot en dygtig medarbejder, men også en god ven og kollega. Han bidrager med en positiv indstilling, godt arbejdsmiljø og han møder altid med et smil på læben.

Vi ønsker ham tillykke med de 40 år i branchen og håber at han vil fortsætte med at være en værdifuld del af vores team i mange år fremover.

Würth Industri Danmark A/S
Merkurvej 5
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59654314
P nummer: 1003131355

Send til en kollega

0.031