23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad skal vi spise i fremtiden?

Til Food, Trends & Sustainability i Agro Food Park den 12. september fra kl. 10-16 får du svaret på, hvad vi skal spise i fremtiden. Du kan både se, smage og høre om fremtidens fødevarer fra eksperter, der forsker i og udvikler fødevarer, og møde virksomheder, som præsenterer deres bud på, hvad vi skal have på tallerkenen i fremtiden.

Verdens første klimaneutrale rugbrød, klimavenlig is og en drik, der giver bedre søvn, er nogle af de fødevarer, som bliver præsenteret til Food, Trends & Sustainability 2023.  Fremtidens fødevarer har lav klimapåvirkning, nogle er tilmed udviklet som intelligente løsninger på hverdagsproblematikker, f.eks. dårlig søvn. 

Food, Trends & Sustainability har fokus på fremtidens fødevarer med bæredygtighed, klima og forbrugeren i centrum. Dagen byder på et stærkt line-up af eksperter, som udfolder og debatterer emnerne. Et stort og lækkert madmarked med mulighed for at købe med hjem, workshops med fokus på at ændre madvaner, og så er der HOPE - et område, hvor morgendagens forskere kommer med idéer til bæredygtige og grønne fødevarer.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Se programmet for dagen, og tilmeld dig her: https://www.agrofoodpark.dk/arrangementer/food-trends-sustainability/  

Food, Trends & Sustainability er arrangeret af Agro Food Park, Compass Group, Food & Bio Cluster og SEGES Innovation.

Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25529529

Send til en kollega

0.078